:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 346
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Сини оспорват коалицията ОДС

Скандал около предизборното споразумение ОДС се очаква на днешното заседание на Националния съвет на СДС. Форумът трябва да одобри сключения преди седмици съюз между Надежда Михайлова, Александър Праматарски и Любен Дилов-син.

Част от седесарите се готвят да атакуват ръководството си, че е нарушило устава, като е подписало споразуменията преди одобрението на Националния съвет, който би трябвало да определя политиката на СДС. "Атаката ще дойде най-вече от недоволни седесари, които разбират, че ще са извън листите заради сключеното споразумение", смятат колегите им. Според тях обаче коалицията накрая ще получи подкрепа. Чак тогава Михайлова може да се срещне с групата на Мозер, Софиянски и Каракачанов, за да говорят за общи действия.

Междувременно вчера изтече крайният срок, който земеделците на Яне Янев и Георги Пинчев дадоха на Мозер да се включи в тяхното обединение. "Мислехме, че тези хора са израснали политически, но сега се питаме заслужава ли си да ги вкараме в парламента и после да им берем срама", каза един от заместниците на лидерката Димитър Чукарски. Късно снощи обаче Стефан Личев от ръководството на БЗНС-НС все пак се срещна с Янев и Пинчев.
1
540
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
15 Март 2005 10:54
СДС-то как не разбраха, че докато се дърлят няма да прокопсат...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД