:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,691,544
Активни 357
Страници 10,162
За един ден 1,302,066

35 млн. лв. налял Чорни в "Левски" за 3 години

35 млн. лв. са вложени в ПФК "Левски" от август 1998 г. досега, съобщи Тодор Батков, член на надзорния съвет на клуба и пълномощник на председателя му Михаил Чорни. Само за реконструкция и модернизация на стадион "Георги Аспарухов" са дадени 7 млн., поясни адвокатът.

"Имаме безспорни доказателства, че земята и стадионът трябва да бъдат считани за общинска собственост - добави той по повод очакваната "паспортизация" на обекта от страна на МС, който трябва да се произнесе по собствеността. - Ще имаме среща с кмета Софиянски и ще обсъдим всички законови пътища за разрешаване на проблема."

Батков добави, че финансовата стабилност на "Левски" не буди никакво съмнение, а евентуална продажба на клуба никога не е стояла на дневен ред.



(Продължава на 57-а стр.)

Изпратена е само единствена грама на 16 февруари. Тя е подписана от Марин Райков и също не съдържа указания, а само иска отчет за всичко, извършено от посолството до този момент. Малко по-късно тогавашният посланик Кръстьо Илов е уволнен с аргумента, че действа "неадекватно".

Според запознати всеки момент Външно ще изтегли молбата си за агреман за Райков за посланик във Франция. Дипломатическата виза беше поискана от Париж още в края на януари, но до този момент отговор няма. Негласният срок за получаване на агреман е 45 дни, а продължително забавяне е знак, че кандидатът не е желан. Причината за хладното отношение е шпионският скандал, в който бе намесено името на бащата Райков - Райко Николов. През 1998 г. сп. "Експрес" писа, че през 50-те години Николов е вербувал Шарл Ерню, който после става министър на отбраната на Франция. В Париж се опасяват от реакция на общественото мнение, в случай че приемат Райков, признаха френски дипломатически източници.
441
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД