:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

35 млн. лв. налял Чорни в "Левски" за 3 години

"Не е тайна, че парите идват от едно и също лице и те ще стават все повече и повече. Инвестициите в "Левски" не са за бизнес, а по-скоро на емоционална основа. Г-н Чорни е достатъчно богат, за да отделя за клуба. В "Левски" не се перат пари, те се дават, но не се взимат. Едва ли има друг тим в България, в който ситуацията е такава", каза Батков.

Той представлява Чорни и в надзорния съвет, който гласува новите двама членове на УС да са проф.Димитър Шойлев и зам.-кметът на София Ерхард Матеевич.

"Сините" шефове обсъждали да привлекат 2 европейски футболни звезди за подсилване на тима. "Ако спортно-техническият щаб реши, че тези играчи ще помогнат за пробив в Шампионската лига, ще ги вземем. Няма ограничения за трансферите, но все пак трябва да се съобразяваме с целите", заяви Батков.

От "Левски" пък добавиха, че парите от евентуална продажба на Георги Иванов или друг играч в чужбина ще бъдат вложени в нови трансфери. Треньорът Любо Петрович каза, че има обща представа какво трябва да се подобри за пробив в Лигата, но ще изчака края на първенството. Той разкри, че в последно време постоянно се обсъждат възможни трансфери за подсилване на отбора.

"Излизаме за победа срещу "Локомотив", въпреки че някои като Бисер Иванов и Георги Марков са натрупали умора", каза Петрович за днешния двубой в кв. "Надежда" и отрече, че ще става селекционер на Югославия.
1
330
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
28 Април 2001 13:15
Хак ви е, че не се плаши.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД