:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Капитанът на "Манчестър Юн" критикува съиграчите си

Голаджията на "Съндърланд" обиден, иска да го продадат

Кевин Филипс напуска клуба заради отношението на феновете
Снимка: Ройтерс
Нападателят на английския "Съндърланд" Кевин Филипс поиска онази вечер да бъде поставен в трансферната листа, съобщи в. "Дейли мейл". Голмайсторът на "рокерите" взел това решение, защото бил недоволен от феновете на отбора, които го освиркаха в последния шампионатен мач с "Нюкасъл". Интерес към Филипс проявяват "Арсенал", "Лийдс" и "Тотнъм", които са навити веднага да извадят 21 млн. долара за него. 27-годишният Филипс, който е започнал кариерата си като защитник, спечели миналата година голмайсторското звание на Острова с 30 гола, а през тази има досега 11 попадения.

Междувременно капитанът на "Манчестър Юн" Рой Кийн отново изрази недоволство от съотборниците си и ги обвини, че са престанали да си поставят високи цели и не са концентрирани на тренировки. "Момчетата отпуснаха педала и мнозина на тренировки просто отбиват номера - сподели Кийн. - Трудно е да заставиш някого насила да побеждава, трябва цялото му съзнание да е насочено към успеха. Ние май се успокоихме с постигнатото, макар че ерата на превъзходството ни отива към своя край." След отпадането от "Байерн" (М) в Шампионската лига ирландецът бе обявил, че неговите съиграчи са се изчерпали като футболисти.

Новата придобивка на "Юнайтед" Рууд ван Нистелрой пък вече се сблъска с първите си проблеми. От клубния магазин на "червените дяволи" съобщиха, че името на холандския нападател е прекалено дълго и се побира само на фланелките с най-голям размер, от което потърпевши са децата и младите фенове. Букви с по-малък размер вече са поръчани, но тяхната доставка ще се забави.
 
Кевин Филипс
287
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД