:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 146
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Премиерите идат

Изборите са на 51 дни разстояние. Кандидатските листи все още не са подредени. Политологическите оракули са затлачени в непредсказуемата социологическа обстановка. Но според част от пресата евентуалният ни бъдещ министър-председател вече е ясен! Хем не един...

"Британци: Михайлова - премиер", тръби вчерашният "24 часа". Според цитираната "Прогноза от острова" на "Икономист интелиджънс юнит" ОДС ще да ни управляват пак, но в коалиция със Симеон и Доган! Възможно било и Костов сам да се оттегли (ха-ха!) "в полза на някой, който е близо до него, но е по-приемлив от гледна точка на ДПС." А кой е най-приемлив за видния мераклия Доган? Няма да е Михайлова Катя, я... Остава Михайловото Наде, драги ми Уотсън!

Мераци и шанс за същия пост има и друг виден седесар, хем и той хубавеляк. "Труд" категорично съобщава, че консенсусно ухиленият Софиянски бил готов! С уговорки, де - ако се наложело, ако СДС го номинирало... Ама че щяло се наложи, било сигурно, защото и според този вестник коалиционният кабинет с ДПС и Симеон бил в кърпа вързан.

В "Стандарт" пък намираме провидчески изказвания и за бъдещия парламент. "39-то Народно събрание ще е най-магичното в света", авторитетно твърди магьосникът Астор. Той е първият фокусник, предложен някога някъде за депутат, и то от фамозната бирена партия. А това автоматично го прави коалиционен партньор на БЕЛ. Егати майтапа, ако ОДС все пак надделеят и от кумова срама направят общ кабинет с евролевите и биренките! Премиер - пак Костов, вицепремиери - републиканецът Александър Томов и симеоновистът Астор!! Магическите реалисти в Южна Америка ще се гръмнат.

А впрочем то и в северна Америка по изборно време стават чудеса. Щатски професор в "Дневник" твърди, че събитията у нас му напомняли последните избори в САЩ. Само дето те си нямали цар... Виж, по тая писта американците никогаш не могат ни стигна.
344
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД