:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 317
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Дискурс

Коруджиев не се плаши от вестникарската канонада

Нова радиокадърка работи упорито, но доколкото й е възможно; не е много...
Ирена Грънчарова, БНР: 4-ма от членовете на НСРТ излязоха с декларация срещу подадената от Александър Томов жалба. На телефона е Димитър Коруджиев. Надявам се, че ви намираме в добро здраве? Вашият коментар по повод на тази декларация?

Димитър Коруджиев, НеСеРеТе: Вижте, поначало с г-н Лозанов и с г-жа Божилова ние сме на различно мнение по отношение на протеста в радиото още от самото начало, както всички го знаят. Така че те, пък и други членове на съвета са в правото си да правят каквито искат декларации.

ИГ: Ще ме извините, но аз лично съм изненадана от позицията на Иво Драганов, който до този момент споделяше друго мнение! Какво ли би могло да му повлияе да промени становището си?

ДК: Съвсем честно ще кажа, че аз също съм изненадан от тази позиция. Ами аз мисля, че вестникарската канонада върху съвета би могла да уплаши всеки!... Лично аз съм също така изненадан от неговата позиция, не толкова от това дори, че е против обжалването, но че е стигнал дотам да иска оставката на г-н Томов като член на съвета заедно с останалите колеги! Но в края на краищата това си остава негов проблем.

ИГ: Всеки има право на мнение, разбира се. Очевидно НСРТ се разделя. Но най-важното - кой ще понесе гражданската и политическа отговорност за последствията?!

ДК: Ние твърдим, че отговорността е на тези, които организираха един незаконен протест и не допуснаха един легитимен генерален директор да поеме своите функции в националното радио... Така че трябва да изчакаме 11 май, за да видим как ще се произнесе съдът.

ИГ: Докато тече този процес, част от работещите в радиото работим упорито и осведомяваме слушателите си, доколкото това ни е възможно!
725
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД