:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Шефът на Общинска банка Любомир Павлов дойде вчера сутринта в столичното следствие, за да бъде разпитан по делото за престъпление по служба срещу него. Според прокуратурата той е отговорен, че общината не е запазила контролния си пакет акции в трезора. Отказах да давам обяснения и да отговарям на въпроси в отсъствието на адвоката си Илиан Василев, обясни Павлов на излизане от срещата си със следователите. Василев бе зает с други две дела и не успя да придружи Павлов на ул. "Майор Векилски". Затова Павлов предложил да бъде разпитан в друг ден до края на седмицата, но разледващите били склонни да отложат срещата си с него за другата, когато банкерът трябва да е на форум в Прага. В това Павлов съзря опит на следствието да осуети пътуването му. Няколко часа след Павлов и кметът Стефан Софиянски бе разпитан по същото дело.
4
496
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
16 Март 2005 01:01
Абе тоз айдук нема ли кой да го озапти? Заапал е цела София и не пуска мазната му Пъпка.
16 Март 2005 09:55
На едно от последните заседания на съда, който гледаше исканото от прокуртурата отстраняване от длъжност на Л.Павлов, той пред журналисти каза:
Прокуратурата няма компетентни хора, които да разбират сложната материя на търговските операции с акции и банкова дейност. По тази причина трябва да престане да се занимава с него и да насочи вниманието си към крадците на покъщнина, джебчиите и битовите свади, които са голям проблем за страната!
Никой прокурор не коментира тази оценка. Значи тя се прие! Прокурорите си подвиха опашките и сега се измъкват от досег с този тънък познавач на закона и морала.
Той няма имунитет, нито е избиран наскоро от народа за депутат или съветник. Но, както се вижда притежава неотразима сила, огромни знания по право и неоспорим авторитет във финансовите сфери.
Той е от строителите на нова България! Той и такива като него ще налагат все повече и по-често справедливостта в държавата.
16 Март 2005 10:17
Ми кат' го бутнат в панделата, кво ша праи Дилянка? А ако бутнат и Чунчо, она съвсем ше изперка завалията
16 Март 2005 13:46
ааааа, че си каже, че си каже .... малце кютек, малце ебан ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД