:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 267
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Тони Блеър поздрави Симеон II за победата

Британският премиер Тони Блеър прати телеграма до Симеон II с поздрави за победата. "Очакваме да работим с новия кабинет, който започвате да съставяте. Ако може да съставите силно, стабилно и прозрачно правителство, подкрепено от солидно парламентарно мнозинство, това ще е голям принос за бъдещето не само на България, но и на целия регион и на целия континент", пише Блеър на царя. Той се радвал, че партията на Симеон II ще продължи започнатото от ОДС.

Изборният резултат на ексмонарха показва, че хората не бива да бъдат изоставяни на заден план по пътя към евроинтеграцията, се казва в официално становище на зам.-шефа на парламентарната фракция на германските социалдемократи Гернот Ерлер. Всеки народ е готов да понася жертви, когато те са свързани с правдоподобна перспектива. Кабинетът "Костов" обаче не успя да представи такава, пише в становището. Социалдемократите в Бундестага признавали все пак заслугата на стария кабинет за външнополитическата репутация на страната ни. Безработицата е 18%, много хора се завърнаха към системата за икономическо самозадоволяване, отбелязва Ерлер.
646
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД