:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 625
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин: Крахът на нацизма е предупреждение за днешните екстремисти

Престъпленията на нацизма, както и неговият крах са страшно предупреждение за всички, които проповядват нетърпимост и екстремизъм, заяви вчера руският президент Владимир Путин в обръщение по радиото по повод 60-годишнината от нападението на хитлеристка Германия срещу СССР на 22 юни 1941 г. "Светът все още не се е освободил от идеологии, проповядващи национален екстремизъм, религиозен фанатизъм, идеята за световно господство", каза Путин. Той наблегна, че Русия няма да позволи да бъде преиначавана историята на Втората световна война. В 12 ч. вчера по московско време бе обявена минута мълчание в памет на 27-те милиона загинали през войната жители на СССР.

Председателят на германския Бундестаг заяви в Берлин по повод годишнината, че нападението над СССР "е отворило рани, които болят и до днес".
8
529
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
23 Юни 2001 05:05
На Доном грюмым
Идут ескадроны.
На бой вдохновляет Россия страна!
Поручик Галицын, раздайте патроны!
Корнет Оболенский, седлайте коня!
23 Юни 2001 08:33
За жертвите - шапки долу и поклон пред костите ! Но е добре, Великите сили да знаят че "етническата нетърлимост", която използват като инструмент на Балканите за удоволетворяване на интересите си е редом с нацизма. Само са й сменили името....
23 Юни 2001 09:30
Да видим другарю Путин, да видим!
В американските училища отдавна се учи преиначена история.
23 Юни 2001 10:37
Тук трябва да се съглася с Философа...Нацизам, ала бала, расова и етническа нетрърпимост са просто термини-извинения за истинската същност на империализма. Тея които вярват, че в основата на нацизма лежи расовата нетърпимост са дълбоко заблудени. В основата на тази и подобни й идеологии (като например идеологията на АНО ) лежи големия икономически интерес на "Великите" сили. Обвинете ме в параноя от конспирации и т.н., но големата риба изежда малката както може. Капитализъмо-империализъм...Кво да ви кажа, другаря Ленин е бил абсолютно прав.
24 Юни 2001 14:13
Грам профилактика струва килограм лечение - основен лекарски принцип. А др. Путин прилича на лекар, който вместо да помисли как пациента да спре да пуши размахва скалпела в страшна закана срещу тумора... Достатъчен е малък контингент от военни инструктори и така наречената АНО може овреме да бъде озаптена. А силно ми е интересно как ли в САЩ биха погледнали на идеята група сиукси да окупират язовир на голям град и да си поискат част от изконните територии и права? Дали щаха да преговарят с тях или просто да ги изпепелят?
24 Юни 2001 14:13
Кракра, на това "преиначена" история ли му викат вече? Тя не е преиначена, а извратена до демагогия. В средата на 80те години имаше национална анкета сред студентите в humanities в американските университети. От тях 75% посочиха, че във Втората световна война САЩ са воювали в съюз с Германия срещу СССР.
Младите хора изхождат от днешния ден!
24 Юни 2001 18:09
Уважаеми колеги,мисля че всяко обсъждане на американската грамотност е обида за нас самите.Световно известно е, че те са от най-тъпите копелета. Ако нямаха пари да купуват сиво вещество (включително и от България), знаете къде щяха да бъдат. Дори (уж) флегматичните англичани се възмутиха от фалшификацията на историята в "Подводницата"..А в "Пърл Харбър",няма излетял самолет..не като във филма...Но да оставим американците и техните комплекси. Дано Путин съумее да организира добре Русия. Заради тези, които живеят в нея и тези, които я обичат.

27 Юни 2001 15:14
Saglasen sam s Doktora za nivoto na amerikanskata gramotnost. Spomnjam si, che napr. v edna amerikanska geografska karta na Sredna Evropa Viena beshe dosta po-dalech ot Dunava...

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД