:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Софиянски не разреши шествие на кюрди



Столичният кмет Стефан Софиянски не позволи шествие от паметника на Васил Левски до паметника на Незнайния воин, организирано от Кюрдския културен клуб, оплакаха се от организацията. Кюрдите искали по този начин да отбележат 2 години от смъртната присъда на Абдула Йоджалан. Въпреки забраната днес ще тръгне шествие от парка "Заимов" до паметника на Левски.



Откраднаха $ 20 000 от сейф в хотел "Добруджа"



20 000 долара са изчезнали от сейф на хотел "Добруджа" в курорта Албена, съобщиха от РДВР-Добрич. Парите са на египтянин, който бил водач на отбор по вдигане на тежести, и ползвали Албена като лагер за подготовка.

Египтяните трябвало да отпътуват вчера. Едната версия за обира е, че можело да бъде замесен вътрешен човек, а според друга - че е имало инсценировка на кражба.



Хванаха сърби с 52 кила амфетамин





Митничари на граничния пункт Капитан Андреево са задържали 51,960 кг амфетамин, съобщиха от агенция "Митници". Стойността на задържания наркотик е на около 1 558 800 лева. Той е разкрит при проверка на "Пежо 505" с белградска регистрация, пътуващ от Югославия за Турция. 300 000 хапчета били разпределени в 75 черни найлонови пакета, всеки с грамаж от около 680 грама. Задържани са двама граждани на Югославия.
574
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД