:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 546
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Интернет-форум

Читателите на "Сега" раздвоени дали ОДС да преговарят с царското движение

Според едните в интерес и на двете коалиции е да се направи общо правителство. Според другите сините трябва да оставят победителите сами да се оправят
Фон Стрелча

Нали нямаше да правят коалиция с НДС? Абсолютно никак! Отишли да преговарят. За какво?





Horror

Преговорите ще бъдат "губи време" (ценно).





starija hush

След като имат почти еднакви програми, те не могат да бъдат опозиция. Това е в интерес на двете партии. Така ще се избягнат саботажите, от които най-много ще страда народът. Това ще бъде доста популярно правителство, което ще смени много вредни закони и ще тласне България към прогрес.



Българанъ

Всичко ще покажат преговорите - дали СДС е национално отговорна партия или преследват теснопартийни интереси и властта. Ако останат в опозиция, то съм убеден, че ще искат пак да се облажат с абсолютна власт, което просто няма да стане.





Свежарков

Ще изнудват, ще издигат различни неприемливи искания, ще се правят на велики, но неразбрани и неоценени. За СДС влизането в коалиция означава бързо унищожение. Дори и да не влезе обаче, го очаква същото, но по-бавно.



Койчо

Самият състав на преговарящите подсказва, че от страна на СДС работата е несериозна. Показва също, че при тях нищо не се е променило - нито мислене, нито манталитет. Тях ги интересуват само тесните партийни интереси - лапачката с идването им наново на власт.

Според мен коалицията със СДС би била полезна за България. За това гарант ще бъде царят. Ще видим колко мисли за народа СДС. Това е последният им шанс!



Смърф

За мен тези преговори са, за да си измие СДС ръцете. Сега ще започнат с глупости от рода на "царят не приема нашата програма", "новото правителство е пълно с ченгета", "не оценявате свършеното от нас" и ще завършат с това, че НДСВ не приема техен министър-председател. Всичко е прах в очите на хората, за да се покаже новото човешко лице на СДС.



Анонимен

Няма смисъл ОДС да влизат в коалиция с царедворците и да споделят скоростния им провал. Така или иначе до една година ОДС ще се върнат триумфално във властта.





Анонимен

Не всички вярващи в синята идея са като тези, които ни управляваха. Нека се използват опитът и уменията на млади, неопетнени и чисти хора от редовете на СДС. Важно!!! Да се проверят за връзки с бившите управляващи и групировки!



Pich

Какво значи младите да влязат?! Няма такъв филм, не всички млади са цвете за мирисане! Хората се делят на можещи и неможещи. Трябва можещите да влязат, а неможещите да излязат! Ако ще и на 1000 години да е човекът, ако е способен и отговорен, защо да не управлява!



Filosofa

Дали ще има коалиция е вторичен въпрос. Първо трябва да се преговаря. И преговорите са задължителни...



Анонимен

По-интересно е да попитам Симеон защо търси СДС. Нали са лоши! Нали са корумпирани! Да се коалира с ДПС и толкоз.





Смърф

Много ще ми бъде интересна една опозиция СДС-БСП. Това ще е върхът на безпринципността. Интересно как СДС ще критикува стремежа на НДСВ за по-бързи реформи, членство в НАТО и ЕС, увеличаване на доходите и т. н. Смятам, че критиките ще бъдат не по същество, а личностни. Защо този да краде, като мога и аз да крада? Досега крадох, сега ми взимат кокала и трябва да се примирявам с нещо дребно и заделено за черни дни. Ето това е проблемът. Софиянски много добре е разбрал, че не се ли усмихва на НДСВ, много бързо може да се окаже в панделата за дълъг срок,



pechen

Там е работата, че царедворците поне отначало няма как да се издънят. СДС напълни хазната със 7-8 милиарда $ резерв. Има да го харчат, да се правят на благодетели и т. н. Колко са добри. Наготово. Хоп. А въпрос на време е кога тази надменност на Симеон към медиите ще "бере плодове". Там тези работи не се прощават. Голям PR има въпросният господин явно. Просто още е на мода - все пак нещо различно от досегашните втръснали донемайкъде мутри всеки ден. Преекспонирането им всеки ден доведе до негативни последици. Не ми се пише повече. Ама ми писна от този ентусиазъм, тази възторженост, този патос на някои към някого... Толкова познат отпреди 10. 11. 1989 г.





Myyy

За какво СДС да влиза в коалиция? Да отваря очите на царедворците как се управлява и после да им операт пешкира ли. Те и без това като единна парламентарна група и като организация въобще по-дълго от шест месеца няма да присъстват, да не говорим за правителството. Като са толкова отворени и умни, да си изпълняват сами обещанията. Да не би Костов да обещаваше 5000 лв. на глава. Дано само през няколкото месеца, докато са във властта, да не забатачат окончателно нещата, че тогава ще ревете всички за СДС, ама може и то вече да не може да ви оправи.
608
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД