:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 606
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Интересно

Събота

"Княз Борис I - Покръстителят" е премиерен филм за покръстването на българите

19.30

СКАТ

Авторите на документалния филм показват малко известни факти и искат да припомнят на всички българи онези страници на историята, които са основанието да се чувстваме достойни българи. "Княз Борис I - Покръстителят" е сниман главно в Плиска, където са били дворците на княза и където се извършва покръстването. Автор на сценария е Елена Димитрова, директор на продукцията Цветана Маринова, а режисьор е Румен Смилевски.



Стийв Мартин и Голди Хоун си партнират в комедията "Жена в къщата"

20.35

Канал 1

Известен архитект иска да впечатли годеницата си с новопостроена къща. Когато й я показва, капризната жена отказва да се омъжи за него. Скоро в пустеещата къща се нанася неканен гост - сервитьорката от близкото заведение. Когато архитектът я открива, това не е най-големият шок, който трябва да изживее. Нахалницата се е представя за негова съпруга.

В главните роли са Стийв Мартин, Голди Хоун и Джули Харис.





Туристи изоставени на съдбата в комедията "Догодина във Франция"

20.00

МСАТ

Клер, Матия, Жан-Мишел и още няколко французи-ентусиасти заминават на пътешествие в САЩ. Каталогът на туристическата агенция обещава 1000 километра пробег с автобус из Югозападните Щати - Холивуд, Лас Вегас, Гран Каньон. Чужденците с нетърпение очакват разходката из "новия свят". Агенцията обаче фалира и изоставя французите сами в страната на "Чичо Сам" и в ръцете на объркан екскурзовод.



Неделя

"Изгубените цивилизации" е документална поредица в 10 епизода

19.35

БКТВ

В продължение на десет неделни вечери, зрителите на България кабел ще имат възможност да пътешестват из земите на древните империи. Първата среща е с древната Елада и с една от най-красивите сгради на стария свят - Партенона и Акропола. В следващите епизоди зрителят ще се озове в древния Рим, Египет, земите на Африка и Атлантида.



Сряда

"Чакали" показва живота на ветераните от Афганистан

21.15

Ден

В екшъна "Чакали" трима приятели се връщат от Афганистан. Но цивилният живот се оказва много по-страшен. Единият е ранен при опит да спаси малко момиченце от изнасилване. Другият постъпва в милицията, но е безсилен да предприеме каквото й да е срещу колегите си, които са свързани с неофашистка банда. Третият е захвърлен на чакалите.



Състезанието "БУМ" с рекорден рейтинг



Образователното предаване на Евроком България получи най-висок рейтинг на софийските зрители от всички свои "събратя". Причината - за всеки верен отговор се получават 10 лева. Късметлиите могат да си заработят 500 лева и много подаръци само с едно участие.
532
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД