:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Шотландец и французин ще свирят срещите на "сините" с "Железничар"

Шпайдела шпионира "Бран"

Васил Методиев ще гледа мача на евентуалния съперник на "Левски" с "Розенборг"
Главният селекционер в "Левски" Васил Методиев заминава днес за Норвегия да разузнае на място "Бран", който ще бъде съперник на "сините" при класиране във II предварителен кръг. Шпайдела ще гледа в неделя мача "Бран" - "Розенборг" от първенството на страната. Освен с много впечатления Методиев ще се върне в България с няколко касети със записани игри на норвежкия вицешампион.

Треньорите на "Левски" вече два дни поред гледат видеозапис от финала за купата на Босна и Херцеговина между "Железничар" и "Сараево". В близките дни и футболистите също ще видят този мач, а Люпко Петрович ще им посочи силните и слабите страни съперника в I предварителен кръг на Шампионската лига. Първият мач на "сините" с "Железничар" е на 11 юни на ст. "Георги Аспарухов".

Две тренировки направиха вчера шампионите в швейцарския град Вайнфелден. Контузените Георги Бачев и Бисер Иванов се включиха в заниманията, но тренираха по индивидуален план. Все още не е ясно дали те ще играят в днешната контрола със "Сенкт Гален". Мачът ще е във Вайнфелден от 19,30 ч. наше време. В него ще участват всички здрави футболисти на "Левски" без националите Георги Марков и Георги Иванов. Очаква се двамата до няколко дни ще бъдат продадени в чужбина и ръководството не иска да рискува с евентуална тяхна контузия.

В лагера на "Левски" вчера най-обсъждана тема бяха имената на съдиите, които ще свирят предстоящите мачове с "Железничар". Реферите бяха абсолютно неизвестни за нашите. Домакинския мач ще ръководи шотландецът Дъглас Макдоналд (35 г.). Реваншът на ст. "Гърбавица" на 18-и е поверен на 36-годишния французин Бруно Дериен. Помощниците им ще бъдат допълнително съобщени от УЕФА.
453
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД