:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,294
Активни 231
Страници 2,196
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Гняв



Югопрезидентът Воислав Кощуница остро обвини Хърватия, че арестува сърби по обвинения за геноцид, и нарече това политическо преследване. Хърватската агенция ИНА бе съобщила, че полицията е извършила арести на 9 сърби и хървати, обвинени в геноцид от съд в Осиек. В изявлението на Кощуница се изразява безпокойство, че мярката съвпада с посещенията на представители на трибунала в Хага в Хърватия.





Обвинение



Невенка Туджман, дъщеря на покойния хърватски президент Франьо Туджман, отрече през загребски магистрати отправените й обвинения в корупция, съобщи ДПА. Невенка Туджман бе обвинена в използване на "общественото си положение", за да съдейства на свой приближен да сключи приватизационен договор. Той бил платил на Невенка Туджман 300 000 долара подкуп за услугата.



Инцидент



Югославски граничен патрул в нощта срещу петък уби един човек и рани други двама, опитали се да влязат нелегално в Югославия от Македония, съобщи АП. Група неидентифицирани лица, които се движели в конвой от коли, били забелязани близо до армейски пост недалеч от границата. При опита на патрулите да спрат конвоя няколко души от колите открили огън и те били принудени да отвърнат на стрелбата.
392
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД