:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
От 4 септември играта на Нова телевизия ще върви всеки делничен ден

Читател на "Сега" спечели 50 хиляди лева от "Стани богат"

Цял месец 23-годишният бургазлия Любомир Милушев пази в тайна успеха си
23-годишният бургазлия Любомир Милушев спечели 50 хил. лв. от шоуто "Стани богат" на Нова телевизия. Как става това, зрителите на частния канал могат да видят тази вечер от 19 ч. Миналата седмицата шоуто беше прекъснато в момента, когато Любомир Милушев успя да натрупа 10 хил. лв. 50-те хиляди, които той печели днес, са най-голямата сума, достигната досега от участниците в нашумялото шоу с водещ Ники М. Кънчев.

До днес никой от близките и приятелите на Любомир не е знаел за голямата му печалба. Той успял да си стиска езика зад зъбите заради строгото изискване на продуцентите от "СИА Адвъртайзинг". Предаването се снима предварително в Букурещ, защото у нас все още няма лицензирано студио, което да отговаря на оригиналния вариант на играта. Участието на Любомир е било на 2 юни. За печалбата му обаче не знаел дори приятелят му Иван Балабанов, чиято помощ той използва, за да отговори на един от въпросите. Аз дори мислех да не казвам на никого, че съм участвал в шоуто, но си признах, защото след излъчването на първата част хората на улицата вече ме разпознават и ме спират, за да ми пожелаят успех по-нататък, разкри пред "Сега" Любомир Милушев. Късметлията смята да похарчи част от печалбата си за екскурзия до Холандия с приятели. Пътуването ще се отложи малко, защото Любо си е намерил нова работа.

Милушев е възпитаник на Английската гимназия в Бургас. След това е завършил Американския университет в Благоевград. Там се запознава с приятеля си Иван Балабанов, който му помогна в шоуто. Двамата се сближили покрай страстта си към компютърните игри. Иван е изключително интелигентен и начетен човек и аз съм му много благодарен за подкрепата, казва Любомир. Освен игрите друга негова страст е Интернет. Редовно чета в. "Сега" в мрежата, а понякога дори се включвам във вашия форум, призна победителят от "Стани богат". Той смята, че е успял да стигне до голямата печалба не благодарение на добро образование и богата обща култура, а защото е имал голям късмет. Помогна ми това, че не мислех за парите и това ме успокои пред камерата, признава тайната си рекордьорът на "Стани богат".

От 12 май досега организаторите на играта са раздали общо 22 хил. лв., като само двама от участниците успяха да достигнат сумата от 2500 лв. Любомир Милушев спечели своите 50 бона, след като използва всички позволени жокери - приятел, публиката и 50 на 50. Като всички останали участници в шоуто и Любомир е преминал през процедурата за подбор на играчите. Обадил се за първи път на телефона на играта на 24 май, поощрен от приятели, с които празнувал деня на св. Кирил и Методий.

Само през юни на телефоните на Нова телевизия за участие в "Стани богат" са се обадили 26 хил. души, съобщиха организаторите. А рейтингът на играта през последната седмица се е вдигнал от 8,80 до 18 пункта. Предаването ще продължи да се излъчва и през целия юли. През август екипът ще почива. Шоуто тръгва отново на 4 септември, като ще се излъчва всеки делничен ден вечерта. Все още обаче не уточнен началният час на предаването.

От 17 септември трябва да тръгне и новата програмна схема на НТВ. Това обаче ще стане само ако медията получи националния си лиценз. ВАС спря решението на МС да даде националната честота на гръцката телевизия, след като Кеворк Кеворкян го обжалва. 15 юли е крайният срок магистратите да се произнесат по казуса.
3106
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД