:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 324
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проникване на деня

Марияна Миланова, целунатата от Костов
Иван Костов целуна актрисата Марияна Миланова от Младежкия театър в последното редовно заседание на правителството в четвъртък. Половин час по-късно Министерският съвет реши да започне строежът на сграда на театъра.



- Може да се каже, че тази целувка реши проблема на театъра...

- Не съм мислила, че трябва да отида да целуна премиера, за да се получи строежът на театъра. Просто всичко беше абсолютно спонтанно. Поднесох по една роза и по една картичка. Изчаках да дойде Костов. Поднесох му ги и си тръгнах. Той се пошегува и каза: "Ама аз очаквах целувка." Една актриса не може да се присвие и да каже: "Ама моля ви се, аз съм женена." Министрите започнаха майтапи от сорта: "Искаме и ние." Започнаха с едно добро настроение. После най-вероятно Емма Москова е повдигнала въпроса за Младежкия театър, това е имало значение. Когато един човек взима решение, не може да не му повлияе положителната емоция, която е имал преди това.

- Изненада ли те това, че Иван Костов те целуна в устата?

- Мен? Не, нищо не може да ме изненада, честно казано. Той не се притеснява. Съвсем директно и спонтанно направи това...

- Как се добра до премиера?

- Ние бяхме пред входа с розите и не успяхме да дадем рози на всички. Почти не си спомням как се набутах заради неистовото ми желание да се добера. По никакъв начин не може да се влезе горе (където заседава правителството). Забрави! Аз реших, че трябва да вляза. Министър Върбанов беше последният, който мина. Аз му казах, че не съм успяла да поднеса на всички. Той вика: "Влизай с мене." Желанието ми беше толкова силно, че той просто ми хвана ръката и ме вкара горе. (Пред "Нощен Труд")
2
362
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
07 Юли 2001 17:38
Abe po edin tek na ministar na den i rabotite v Bg shte tragnat kato po relsi.
08 Юли 2001 11:43
TOI EDNO VREME I TODOR JIVKOV TAKA RECHAVACHE PROBLEMITE NA ARTISTITE: KOI KOLA SCHTE POLUCHI KOI APARTAMENT. A POSLE TOVA SE OKAZA EDNO OT NAI-GOLEMITE MI NARUCHENIA. EE-H KOSTOV CHTO NE SI STOI V BKP.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД