:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Бой между футболисти на "Железничар" преди мача в Сараево

Бърканичков титуляр в последния момент

Босненска агитка се присъединява към "сините" фенове
Светослав Бърканичков изненадващо излезе титуляр в "Левски" за мача-реванш с "Железничар" от I предварителен кръг на Шампионската лига. Снощи на ст. "Кошево" в Сараево привлеченият от "Светкавица" футболист бе пуснат на мястото на Станислав Генчев (22 г.). Ден по-рано треньорът Любо Петрович обяви, че Генчев ще замести като десен бек наказаният дисциплинарно Мартин Станков. В последните тренировки на "Левски" на босненска земя Петрович преценил, че младокът не се справя успешно на поста. Също няколко часа преди двубоя треньорът реши да не започва с 3-ма нападатели и остави на пейката бразилеца Гаучо.

Така съставът, в който излязоха "сините" вчера в 21,15 ч. бе: Петков, Драгич, Стоилов, Тренчев, Бърканичков, Б.Иванов, Терзиев, Стоянов, Пантелич, Чиликов, Головской.

Както бе обявено, Георги Иванов бе оставен да почива, но това явно не е било разбрано от сръбски и английски мениджър, които бяха дошли да го гледат.

Привърженици на най-популярния босненски клуб - "Сараево" пък седнаха при дошлите с автобус "сини" фенове в сектор "Б" на ст. "Кошево", за да викат срещу вечния си враг "Железничар". Преди мача те дойдоха в хотел "Холидей Ин" и се срещнаха с малобройните български запалянковци, като ги увериха, че ще се чувстват като домакини.

По същото време в "Железничар" избухна скандал, защото нападателят Гредич и защитникът Мулаосманович се сбиха. "Нищо особено не се е случило, често стават такива неща. Единият и без това трябваше да почива, а другият ще играе. После ще ги глобим", каза треньорът на отбора Амар Осим.

На ст. "Кошево" вчера бе и треньорът на норвежкия "Бран" Тор Тодесон, за да гледа съперника си във II кръг. Той заяви, че звездата Торстен Хелстад няма да премине в "Андерлехт", както бе обявено, и ще играе в мачовете на 25 юли и 1 август за Шампионската лига.
1169
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД