:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,315
Активни 231
Страници 2,217
За един ден 1,302,066

Седем нови депутати влизат в парламента

Седем нови народни представители влизат в парламента на мястото на министрите от кабинета на Симеон Сакскобургготски. Рокадата ще стане след решение на ЦИК.

На мястото на новия външен министър Соломон Исак Паси, който водеше листата на царските хора в Бургас, в парламента влиза 46-годишният Ангел Вълчев Тюркеджиев. Проблемен е обаче наследникът на Паси за шефското място в парламентарната комисия по външна политика, отбрана и сигурност. В НДСВ нямат друг толкова изявен международник.

Младият вицепремиер Николай Василев отстъпва мястото си в НС на 9-ия във варненската листа на НДСВ Атанас Тодоров Атанасов.

Шестият в листата на ДПС-Кърджали - екскметът на града Расим Муса, става депутат на мястото на земеделския министър Мехмед Дикме.

Финансовият министър Милен Велчев отстъпва мястото си на Йордан Николов Памуков, шести в царската листа в Пловдив-град.

Стоян Илиев Кушлев - 3-и в листата на НДСВ-Смолян, ще наследи в НС новия МВР шеф Георги Петканов. Екоминистърката Долорес Арсенова пък сдава на Снежина Венциславова Чипева.

МО шефът Николай Свинаров, влязъл в НС като четвърти в 25-и софийски район, ще бъде заместен от 31-годишния Недялко Иванов Калъчев.

8-ият министър в кабинета на Симеон II, избран за депутат в 39-ото НС - Костадин Паскалев, подаде оставка още на 11 юли, а на мястото му влезе Георги Юруков.
848
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД