:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,919,320
Активни 231
Страници 2,222
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

НСРТ пак недоволен от Лили Попова



НСРТ ще привика на среща генералната директорка на БНТ Лиляна Попова, решиха вчера надзорниците. Те били недоволни от обясненията, които тв шефката им дала за програмата на Канал 1 по време на предизборната кампания.

Мониторинтъг на НСРТ показа, че държавната телевизия не е спазила баланса в отразяването на различните партии и не е изпълнила обществения си ангажимент. Вместо да посочи конкретната причина за това, в писмото си до надзорниците Лили Попова обяснила, че законът за изборите е несправедлив и дава предимство на частните медии, които могат да излъчват платени политически съобщения.



Задържаха 30 проститутки в Свиленград



30 проститутки са задържани в Свиленград след полицейска акция в града, съобщи МВР. На 20 юли служители на НСБОП и РЗБОП при РДВР-Хасково са проверили три хотела, действащи като нелегални публични домове - "Вера и син", "Марини" и "Нешева". Задържани са 13 украинки, 9 румънки, 3 рускини и 5 българки. Момичетата били примамвани с обещания за работа като персонал към хотелите. Задържани са и управителите на хотелите "Вера и син" и "Марини".



Банкя чака 35 хил. туристи за джазфеста



35 000 души се очакват на 5-дневния джазфестивал, който започва утре в Банкя, съобщи кметът на района Милор Михайлов. Входът за концертите е свободен. Фестът се открива с участието на Бигбенда на БНР. След това на сцената ще се изявят Мая Новоселска и "Акага". На фестивала ще участват още Йълдъз Ибрахимова, Асен Дойкин Квинтет, Би Джази, Зона Ц, Огнян Видев и Георги Ангелов, Борислав Ясенов Секстет и Ангел Заберски-син Октет. Ще свирят и музиканти от Шотландия, САЩ, Молдова и Русия.
970
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД