:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 343
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гаф след гаф на германския военен министър

Германският министър на отбраната Рудолф Шарпинг прави гаф след гаф. След скандала около снимките с годеницата му на о. Майорка, публикувани в деня, когато кабинетът в Берлин обсъждаше изпращането на войници в Македония, завчера той заряза депутати от ХДС/ХСС в Скопие и отлетя да продължи ваканцията си на Майорка, съобщава ДПА.

Шефът на парламентарната фракция на ХДС/ХСС Фридрих Мерц и неговият заместник Михаел Глос бяха на посещение при германските войници в Македония и трябваше да отпътуват вечерта за Берлин. Но самолетът "Чалънджър" вече бе отлетял от Скопие. На борда му бе министърът на отбраната Рудолф Шарпинг, който след инспекция на германския контингент бързаше да се върне на о. Майорка при годеницата си графиня Кристина Пилати.

Наложи се разгневените опозиционни парламентаристи и придружаващите ги 15 души да бъдат върнати в Германия с изпратен за тях самолет "Еърбъс". Според специалистите един час полет с "Еърбъс" струва до 20 000 марки. Ръководството на ХДС/ХСС настоя да се свика извънредно заседание на парламентарната комисия по отбраната заради "аферата Майорка".
362
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД