:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,275
Активни 536
Страници 1,720
За един ден 1,302,066

Любо Ганев и мажоретки сменят Чочо Попйорданов във "Формула+"

Правят нови декори заради нестандартния ръст на водещия
Снимка: Емил Иванов
Мажоретки. По-големи награди. Любо Ганев вместо Чочо Попйорданов. Това е формулата на обновеният вариант на тв играта "Формула+" по bTV. Пилотното предаване е на 9 септември, часът и денят на излъчване остават без промяна.

Сценарият на предаването е изцяло променен, но това е по-скоро еволюция, отколкото революция, обясни режисьорът Християн Дончев. Той отрече между екипа на предаването и Чочо Попйорданов да е имало конфликт. "Разделихме се с Чочо с добри чувства. Просто неговите ангажименти се увеличават лавинообразно", обясни Дончев.

Освен мажоретки, сценарият включва и гост в студиото. "Ще каним всякакви хора - политици, спортисти, актьори, бизнесмени", обясни Любо Ганев. Гостът за пилотното предаване вече е определен, но се чака потвърждение.

"Амбицията ни е да на правим истинско шоу, което да задържа зрителя пред екрана. Досега предаването бе малко статично", обясни Ганев.

Това е прощъпалникът на волейболния гигант като водещ в българска телевизия. Ганев обаче поема щафетата със завидна подготовка. Той е водил едночасово шоу за волейбол в Италия, Торино.

Заради нестандартния ръст на водещия се е наложило цялостно прекрояване на декорите в студиото. Височината им е увеличена с близо 1/6.

Ексволейболният национал тепърва ще трябва да свиква с амплоато си. 210-сантиметровото му тяло ще облича моделиерът Атанас Парушев. Така дългучите, които ще разхождат дрехите на Парушев пред камерите на bTV, стават двама - Слави Трифонов и Любо. "Ще преследван спортно елегантен стил, но е изключено да сложа вратовръзка, чувствам се като завързан", отсича Ганев.

Договорът на ексволейболният национал е безсрочен. Той може да се прекратява с едностранно предизвестие от двете страни. "Ще запишем допълнителна клауза, че могат да ме сменят само с по-висок водещ", шегува се Любо.
3353
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД