:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,279
Активни 538
Страници 1,724
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Китай и Австралия

се класираха за световното първенство по волейбол (мъже) в Аржентина догодина. Китай взе 3 победи в квалификациите и с 6 т. е първи в групата. Австралия пък има 2 победи и загуба и е втора. Тайланд и Саудитска Арабия са 3-и и 4-и.



"Локомотив" (Вн) победи

с 28:25 (14:13) румънския "Порт" (Констанца) в контрола онази вечер. За хандбалния ни шампион при мъжете играха новите попълнения Николай Боев, Йордан Йорданов, Николай Начев и Здравко Петров (от "Порт", Бс) и Чавдар Чернев (от НСА). "Локо" (Вн) има мач от Шампионската лига по хандбал на 8 септември с "Алсмеер" (Хол).



До бой стигнаха

в тв студио световният шампион по бокс в тежка категория Хасим Рахман (САЩ) и претендентът Ленъкс Луис (Вбр). Рахман казал, че британецът се държи като гей, в отговор Луис му се нахвърлил и двамата се сборили на пода. Мачът между двамата е на 13 ноември. Рахман отне титлите на Луис, след като го нокаутира през април.

Австралия

победи Европа със 113:35 т. в отборния шампионат по плуване (мъже) на Игрите на добра воля в Брисбейн (Авл). Отборът на Света пък се наложи над САЩ с 80,5:68,5.
377
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД