:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,281
Активни 537
Страници 1,726
За един ден 1,302,066

Откриха ремонтирания бул. "Витоша"

Снимки: Радила Радилова
Кметът Стефан Софиянски, шефът на общинския съвет Антоан Николов и новият областен управител Росен Владимиров откриха вчера реконструирания бул. "Витоша".

Движението на автомобили по булеварда бе пуснато вчера. Изобщо не се обсъжда вариант улицата да стане пешеходна, казаха от кметството.

Ремонтът на централната улица продължи един месец и струваше на кметството 700 хил. лв. Парите бяха осигурени от специализирания общински фонд, в който влизат пари от приватизацията.

Всички амбулантни сергии са премахнати. Свалени са и напречните рекламни витрини. На определените места са останали само павилионите за вестници и за цветя.

По тротоарите са поставени железни колчета срещу паркиране. Направени са и специални "джобове", за да спират автомобилите, които зареждат магазините.

Кафенетата ще продължат да изкарват маси и столове навън, но не където им падне, а по определени правила. Бордюрите са снижени заради инвалидите.

Изцяло е ремонтиран трамвайният път. 90 на сто от настилката е останала същата. Сменени са само червените блокчета по тротоарите. На тяхно място е поставен лят паваж.
 
Кметът Софиянски, областният управител Росен Владимиров и шефът на столичните общинари се помолиха Богу, докато свещеник освещаваше ремонтираният булевард.
647
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД