:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,282
Активни 537
Страници 1,727
За един ден 1,302,066

Военни от 22 страни учат как да подпомагат хуманитарни операции

Военни подразделения от 9 страни от НАТО и 13 от "Партньорство за мир" ще участват в учението "Кооператив кий-2001", което ще се проведе от 11 до 21 септември в Граф Игнатиево.

Чакаме над 1300 военнослужещи и над 70 самолета от Канада, Франция, Гърция, Унгария, Италия, Холандия, Полша, Турция и САЩ, както и от Австрия, Азербайджан, България, Хърватия, Македония, Грузия, Латвия, Молдова, Румъния, Словакия, Словения, Швеция и Швейцария.

Ще участват и представители на Върховния комисариат за бежанците към ООН, както и от няколко неправителствени организации.

Сценарият предвижда самолети и подразделения от НАТО и страни-партньори да отговорят на молбата на ООН, отправена към НАТО, да развърне многонационални оперативни сили в подкрепа на хуманитарни операции. Учението е разработено от адм. Джеймс О. Елис, върховен главнокомандващ на НАТО за Южна Европа, и ще бъде проведено под ръководството на ген.-лейтенант Роналд Кийс от Южното командване на ВВС на НАТО.
754
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД