:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

 
Новина за сливане срина акциите на техонолгичните фирми



Снимка: Ройтерс

Карли Фиорина (вляво), президент на Hewlett Packard, поздравява Майкъл Капелас, президент на Compaq. Двете компании обявиха сливането си чрез обмен на акции на стойност $ 25 млрд. Новината за сливането се отрази крайно неблагоприятно на акциите на високотехнологичните компании на световните борси.





Великобритания ще ни консултира за евроинтеграцията



Великобритания е готова да консултира България в процеса на присъединяване към Европейския съюз. Това е станало ясно след вчерашната среща на вицепремиера Николай Василев със Стивън Уол, съветник на британския премиер Тони Блеър. На срещата е била обсъждана и програмата на правителството.





Увеличаваме търговията с Русия?



Да се увеличи стокообменът с Русия и да се създадат нови бизнесконтакти ще обсъждат представители на 40 наши фирми идната седмица в Москва. От 10 до 15 септември делегация под ръководството на зам.-министрите на икономиката Любка Качакова и Димитър Хаджиниколов ще имат срещи с колеги и с шефове на туристически агенции. На кръгла маса ще се обсъждат възможностите за инвестиции и съвместни проекти в областта на туризма и информационните технологии.



СИБанк пуска ипотечни облигации



Ипотечни облигации за 3 млн. лв. ще пусне СИБанк, ако Комисията по ценни книжа и фондови борси одобри проспекта. Вчера банката е внесла искането за разрешение на емисията.

Емисията е публична и ще бъде предложена на неограничен кръг хора, без да има предимство за акционерите на банката. Облигациите ще се търгуват на фондовата борса.

Падежът на емисията е 2 години с годишна лихва в размер 7,25%.
515
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД