:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,283
Активни 538
Страници 1,728
За един ден 1,302,066
Препоръчват ни да разровим измамите в еврофинансирането

ЕС към България: Стига кражби!

Европарламентът ни критикува заради корупцията
Корупцията продължава да е проблем в България, констатира вчера Европейският парламент в резолюция за напредъка на страната ни в преговорите за присъединяване към ЕС. Тя подкопава доверието в държавната администрация и в политическия процес, се казва в документа.

Евродепутатите препоръчаха на България да приеме единна стратегия за нулева търпимост към това явление, която да включва и нови законодателни елементи в областта на финансовия контрол и на публичната прозрачност.

Парламентът в Страсбург забеляза, че определени среди в България се облагодетелстват и от средствата на ЕС, отпускани за развитие на страната. "В тази област се налага да се създаде ефективна система за борба с измамите, както и да се засили вътрешният финансов контрол", изтъква резолюцията. Съгласно документа България е изпреварила повечето други кандидати със създаването на специална агенция по програмата САПАРД. От януари 2000 г. страната има достъп до средствата по предприсъединителните програми ФАР, ИСПА и САПАРД, но по първата програма трябва да се увеличат способностите за поглъщане на средства.

Резолюцията се базира на изводите на докладчика за България Джефри ван Орден, британски консерватор, който заяви завчера пред Европарламента, че с масовия си вот за нова партия на изборите през юни народът ясно е дал оценка на предишното управление.

Продължава да се усеща сериозна слабост в държавната администрация като цяло, пише в документа. Съдебната система също остава слаб елемент. Отправени са критики заради липсата на прозрачност в досегашните приватизационни сделки. В икономическата сфера Европарламентът отчита, че българската икономика е пострадала от регионалните кризи, но въпреки това страната е постигнала макроикономическа стабилност. Като най-важни социални проблеми са посочени бедността и високата безработица.

Евродепутатите напомниха на България, че трябва да приложи подписаното споразумение за закриване на първите четири реактора на АЕЦ "Козлодуй".

Може и без НАТО

Председателят на Комисията на ЕС Романо Проди заяви пред група депутати - либералдемократи от Европейския парламент, че Европейският съюз ще предлага на бъдещите си членки същото равнище на сигурност, каквото имат страните, членуващи в НАТО, съобщи Ройтерс. Той призна, че наистина за някои от страните от някогашния съветски блок членството в НАТО е приоритет, но подчерта, че в ЕС те ще бъдат също толкова добре защитени. "Членка на ЕС не може да бъде нападана или да й се вреди, без това да предизвика реакция от останалите страни от съюза. В противен случай просто няма да има съюз", каза председателят на Комисията на ЕС.
5
725
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
06 Септември 2001 02:31
ВЪПРОС ДО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАНАЛ 2-ДЕБАТ !

Днес съм поставил въпрос пред шведката телевизия канал 2 от програмата ДЕБАТ със следното значение ! Цитирам !

Как се казва младежът , който хвърли торта по лицето на швеският Крал Карал 16-ти Густаф ? Напишете името му , защото Вие може да го манипулирате с дрогиращи вещества и да напишете , че е психически болен . Това е шведска и световна юдейска Фройд психология за убииство на противници!

Български политически затворник в Швеция !

Стефан Чолаков

5 септември 2001

...........................
SVERIGES TELEVISION PROGARAM TVA - DEBAT

ht-tp://www.svt.se/debatt/

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM .

[ Kommentarer ] [ Skriv kommentar ] [ Debatt ]

-----------------------------------------------------------

Skrivet av STEFAN TCHOLAKOV 05 september 2001 klockan 22:30:18:

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM ,
MED DROGER OCH SKA SKRIVA ATT HAN AR PSYKISK SJUK . DET AR svensk OCH VARLD JUDISK FROID PSYKOLOGI ATT DODA MOTSTANDARE !

BULGARISK POLITIKS FANGE I SVERIGE !

STEFAN TCHOLAKOV

5 SEPTEMBER 2001
HOSTVAGEN 22 F
35237 VAXJO

Kommentarer
---------------------------------------------------------
Skriv en kommentar
---------------------------------------------------------

[ Kommentarer ] [ Skriva kommentar ] [ Debatt ]
06 Септември 2001 03:02
Ами щом държавите от ЕС ще получат същата защита, като държавите от НАТО, за какво е НАТО тогава? Ами ако възникне конфликт между държава членка на НАТО и нечленка, но членка на ЕС, какво правим тогава? Ами членките на НАТО ще трябва да плащат разходите и на НАТО и на ЕС!
НАТО започва нещо да не пасва на новите реалности, и като се задълбочат проблемите в Косово и Македония, ще започнат караниците и разправиите.
06 Септември 2001 14:01
Kато гледам какви хубавини натресе на бивша Югославия Североатлантическия съюз икато си помисля,че влизането на България в него ще струва много пари на мен и теб читателю, направо ме втриса.Или другояче казано,аз мисля че и без НАТО България може. Виж ЕС е друго. Още по бай Тошово време Русе, Варна Разград Видин Лом и т.н.и тн. български градове изнасяха за ЕС. И ние българите се облажавахме със стоки от второ направление. Изнасяхме за Германия стоки от леката и хранителната промишленост, какво качество.Като се сетя за бельото и обувките, виното и овчето сирене, мъчно ми става.
06 Септември 2001 21:41
Toi Evroparlamentut da vidi po dobre korupziata v sobstvenite si chlenove. Skandala s korumpiranite evro-parlaamentaristi ot predi dve godini e oste presen... Chernite pariini kasi na Kol i Sie v D... Kakvo sa revnali - BG korupzia? Ili moge bi vigdat v tova zaplaha na konkurentna osnova?
08 Септември 2001 22:28
ЧИ-ФУТ ФИЧО И ТЕЗИ ДЕТО СТОЯТ ЗАД ГЪРБА-ЗА МУ !

Дребна задявка със за-е-Бавка !

Драги Чи-фут Фичо ,
Ти чочовото много си станал загрубял за няколко дни . Нили в науката има една поговорка - УЧИ ЕБИ , ЕБИ УЧИ – ЦЯЛ ЖИВОТ ! -Аз те уча на коректност , ти ми отговаряш с пре-ебаване и заядливости . Тези неща не са хубави . Карай малко с мекио брус да ме излъскаш . Недей с раш пилата да ме търкаш , защото ще ме наран-иш в душата и сърцето и ще трябва да ти отговарям – НА КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО !

Аз тези дни пуснах едно подобно произведение за един Шведянин с Българаска задница - ГЪРБО-ГЪЗ - дето ми пише нещо подобно дето и ти си ми натракал .
Аз ще ти поставя това дето си ми написал , че да си го четеш и да се сравняваш с ТОВА ШВЕДКО-БЪЛГАРСКО КОПИЛЕ , та дано се огледате и ослушате един друг какво мислите – ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ВИ ЗГАЗИ ВЛАК . Аз си мисля , че Вие сте от едно и също котило – ЮДЕЙСКИ ПСЕТО-ДЕМОКРАТИ на КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ЯСЛА !

ДАВАТЕ МНОГО СЪВЕТИ И КОГАТО НЕ ВИ ДОСТИГНЕ ПИПЕТО ЗАВЪРШВАТА КАТО ЮДЕЙСКИТЕ РАВИНИ - попове - ДЕТО ОБВИНЯВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАЖДАНИ ОТ ГРАЖДАНКАТА МИЛИЦИЯ НА ЗАПАДНИТЕ ЩАТИ И ТЕЗИ ЧЕРНИТЕ АКТИВИСТИ ДЕТО СЕ ПРОТИВ ЮДЕЙЩИНАТА И ТЯХНИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ГРАБЕЖЕ , ЧЕ ТЕ БИЛИ НЕНУРМАЛНИ !

Този филм го даваха в Швеция , датчанин е събирач на мнеия от видео - Документи!

Тука моля мойте почитатели да пуснат това произведение дето съм написал , -ДО НЕИЗВЕСТНИЯТ ШВЕДКО-БЪЛГАРСКИ ПРОВОКАТОР !- че да се сравнят разните видове отпрепки от идеологическата диверсия !

Сега Чи-футче Фичово следва твоето писание !
…………………………………………………………………….
Друже Чоли, басните за сръбските антифашистки
ЧФ
Sep 4 14-49-19 2001

Друже Чоли, басните за сръбските антифашистки подвизи и за необвързността на Тито се разсипаха отдавна на пух и прах, те не са по-достоверни от -историографията- на македонизма. Приличаш на В. Марковски по многословие, но не и по талант и по душевно здраве. А също не забравяй, че и той като тебе, преди да лежи на Голия остров и да дойде в София, написа стиховце за -крвава воjска Бугарска, дете во маjка расплака-. Ти си предрешен кафяв коминтерновец, стилизиран под турбофолк, казах вече, язък ти за псевдодисидентските ти психодрами, добре че не дойдохте вие на власт по Девети, че жална ни майка. Стой си тамо в лечебницата и плюй ръката, която те храни, много по нашенски е.
……………………………………………………………………

ЧИ-ФУТ-ЧЕНЦЕ ,
ДНЕС 7 септември 2001 ЕДИН ДРУГ БЪЛГАРИН С ПРОЗВИЩЕТО -ЧОКИ-ТИ Е НАПИСАЛ ЕДНО ПОСЛАНИЕ И Е БЕЗПРЕДМЕТНО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ ТЕЗИ НЕЩА , КОЙТО ТОЙ ТИ ГИ НАЧУКВА ! АЗ БЯХ ТИ НАПЕЧАТИЛ НЕЩО ПОДОБНО , НО ТВОЙТЕ ЮДЕЙСКИ ПРИЯТЕЛИ КОГАТО ГО ПЕЧАТАХ НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИТЕ ВЗЕХА ТА ГИ РАЗРУШИХА И РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА ? УНИЩОЖИХАМ НАПИСАНОТО ДО ТЕБ !

ИНАЧЕ ПОГЛЕДНАТО , ТОВА СЕ КАЗВА ЧЕТЕНЕ НА ТЕКСТОВЕТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПИСАНЕ ИЛИ СЛЕДЕНЕ НА ПРОТИВНИКА !

ТОЗИ ГЪЗО-БЪРКАШ НОМЕР МИ Е ПРАВЕН МНОГО ПЪТИ И АЗ СЪМ СВИКНАЛ НА ТОВА НЕЖНО УДОВОЛСТВИЕ . АЗ СЪМ УЧЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКО САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ И ЗАПОЧВАМ ОТНОВО ДА СЪЧИНАВЯМ . НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА УПРАЖНЕИЕ .

ЖАЛКО Е , ЧЕ НЕМОГА ДА ТИ НАПИША СЪЩОТО , А И НОВИЯТ ТИ ПРОТИВНИК - ЧОКИ- МЕ Е ИЗ-ПРЕДВАРИЛ СЕГА С ОТГОВОРА СИ ДО ТЕБ . ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ТИ ГО ЗА-КЛИНДЖОСАМ В ЗАДНИКО С ЕДНА ПЕДЯ И ЧЕТИРИ ПРЪСТИ БЕЗ - КРИВИО НОКЯТ - !

Сега Фичовото да си минем на нашата приказка и да си говорим по нашенски за онзи филм дето ти не си го гледал , защото не си се родил , а Аз му помня веча само заглавето – СЛЕДИТЕ ОСТАВАТ ! Ето така се казва филмът - Следите остават- . Точно тука в интернето следите са останали от тебе и от мен в дискусията от
4 септември 2001 година . Ти драги Чи-футчо имаш една тема зададена и то се отнася за Македония , Сърбия , Югославия и тяхното влияние при претопяването на българите. За тези неща се разбрахме писал съм ти , начуквал съм ти акъл , но ти нямаш дупка на главата да разбереш какви са ни разликите между минало и сега . Затова ще трябва да ти се начука един кур , че да ти влезне в мозъка и да не си въртиш клавата насам натам и да се оглеждаш като обран еврейн !

Пиша ти пак , да прочетеш какво ти е обяснил Чокито от Израел в днешният ден .

Аз ще продължа да се занимавам със следо-търсачество . Та на 3 срещу 4 септември 2001 , което ще рече по нощя . Ти си писал и последното ти послание от САЩ е било в 5,29 минути Българнско време за регистрацията в Монитор .Това означава ,че при мен в Швеция е 4,29 или пет часа като , че ли назади погледнато то е било някъде към 23,29 минути Ню Йоркско време . Време е било да си легнеш и си си легнал да си почиваш след тежките битки за деня . Този ден не си свършил много работа . Малко си писал на този ден както те анализирам . Сигурно си бил много уморен .

Ще се върна на дискусията от 7 септември 2001 и ти там си написал нещо дето ще ти го цитирам –
…………………………..
На тази страница има само един постинг от мене и
ЧФ
Sep 6 23-31-16 2001

На тази страница има само един постинг от мене и нито един, доколкото виждам, от Мара или Весел. Антиглобалистите на запад понякога са ми симпатични, но тези у нас - не, миришат ми на сталинизъм и братовчедство. Много шъти сим
…………………………..

ТОВА Е ТВОЙ ПОЧЕРК И НАСТОЯВАНЕ И ОЗНАЧАВА , ЧЕ ДРУГИТЕ ТИ ДВА ПОСИТНГА НЯМА ДА ГИ АНАЛИЗИРАМ ТЕ СА ПИСАНИ ПО-РАНО .

Чиченце , по този признак се разбира , че ти около този чес си на пост и слухтиш като лесугер в Монитор . Сега е 00 часа по Шведко време на 8 септември 2001 и гледам , че тебе те няма за дискусията в петък вечерта . Вероятно отмаряш за сега , че да се захванеш в съботният ден . Е имаш право , ти си свободен човек , не като мен ангажиран без работа ! Аз обаче си правя сметките сам за мен си , какво си писал в нощя на 3 срещу 4 когато и кога после си продължил да дискутираш в Монитор. Погледни сам , че си отговорил на моето послание ТИ СИ ГО ПОСТАВИЛ и то е в 14 , 49 минути Българско време или 13,49 по Шведко или пет часа назад за Ню Йорк то е 8,49 часа . В този час , Ти тъкмо си станал , изкъпал , избръснал , закусил , след това си прочел моето дълго послание до теб , което може да се изчете за двадесетина минути и накрая ми отговаряш с няколко редове дето съм ти ги поставил горе .

Все ми се струва , че ти не си сам !

Нямам предвид , че си ДВОЕН ОБРАЗ И РАЗДВОЕН ОБРАЗ , както ти се опитваш в края да ме оприличиш мен по един много мръсен и долен начин за който съм писал в оново другото произведение дето ще се само-анализираш с шведският провокатоьор .

Фичовото Чи-футче , кога успя да намериш там в Ню Йорк на Венко Марковски произведенията му на сръбски , кото той не е бил печатан или ако е печатан , къде ги откри тази пущина да ги прочетеш , че да напишеш на сърбо-македонски названието на стихотворението срещу България в Монитор ?

ВЯРВАМ , ЧЕ ГО Е НАПИСАЛ ВЕНКО МАРКОВСКИ ТОВА СТИХОТОВОРЕНИЕ ЩОМ КАТО ГО ЦИТИРАШ . АЗ ЦИТАТНИЧЕСТВОТО ТИ СЪМ ГО ПРИЗНАЛ И ОЦЕНИЛ И СЕГА ГО ОЦЕНЯВАМ КАТО ПОХВАЛНО ДЕЛО , ЗА ДА РАЗБЕРЕМ И ДРУГАТА СТРАНА НА ВЕНКО МАРКОВСКИ , ЗА ДА ПРЕЦЕНИМ ЗАЩО СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ЗА АКАДЕМИК И ДОБЪР БЪЛГАРИН ТАКА ДА СЕ КАЖЕ ?!

Все пак да си припомним , че България и Българската армия са я оценили Великите сила от САЩ и Велика Британия / начело с другарят Чърчил / , зедно с Франция и великият СССР като окопаторска войска в сътрудничество с другарят Германски национал социалист / фашист/ Адолф Хитлер и са ни скопили да плашаме репарации
До 1969 година . За бомбандировките дето са ни направили неможем да ги осъдим тях защото сме победени , а победителите не ги съдят !

Значи , Венко Марковски е писал стихотворение против България и Тито го изпратил на концлагер на Голи Оток . После ние го приемаме , че бил писал против България и го правим за академик ! Интнересни работи стават по този глупав свят !

Та чичовото Чи-футче да ти обясня , защо ти пиша тези работи и те анализирам . Съмнявам се душа блага , че пееш като счупена камбана . Ти си имаш двойник дето отговаря вместо теб по стандартен начин , както Американските юди равини -попове.

КАТО НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОПОНИРА ПИШЕ ЕДНО -ТИ СИ НЕНУРМАЛЕН, ЛУД - И СЕ ПРИКЛЮЧВА С ДИСКУСИЯТА !

Аз те имам ТЕБЕ за едно учено момче , а ти се изметваш като -букува дъска- . Това не ми прилича на човешки диалог . Толкова млад , а толкова загрубял в мисленето е невъзможно . Това е другият признак да те анализирам , че зад теб стой една ТАЙНА ПРОПАГАНДНА ЦЕНТРАЛА и в нея Вие работите на смени много хора по съветският метод , който го наричаме – СТАХАНОВЩИНАТА !

Ти не си чак толкова не си ваш за Венко Марковски , камо ли да ми цитираш на сърбо-македонски какво е писал през време на втората световна война . Сега трябва Аз да отварям на Вени Марковски -ВНУКА- во биографията му дето я има в интернет , че да видя дали дядо му е бил по това време в Македония ? След това трябва да си зададем въпроса дали е писал против България , когато българските войници са влезнали там .

Да ти напиша още един път Чи-футчо , че Аз съм гледал български вестници от този период и там се вижда как Македонското гражданство посреща Българските войници и Министър Председател Богдан Филов с цветя , хляб и сол . Ама си е имало и пукотевици по други места !

Следва да се запитаме , защо е писал Венко Марковси този стих по този начин ?

Виж българските войници в Сърбия са се държали по друг начин . Е как няма да се държат по друг начин като по тях са пуцали и сърби и косовци . Тези истории се знаят и за първата световна война , кога австрииците са се оттеглиили от Косово и там са били заменени с Български войници .

Ти нали си вещ по Югославските въпроси , трябва да си ги чел и трябва да ги цитираш и тези неща , как са стреляли по българските солдати , извини ме -войници- . Солдати е съветска купешка думичка от руски речник !

Чи-футченце мълничко рошаво и пукаво като малко путенце с крилце . Немой така бе батьовото да хвъркаш . Не си дорасло , но Аз оценявам тези неща и затова не съм против теб . Аз просто обяснявам , че тази МРЪСНИШКА РАБОТА ДЕТО СЕ ВЪРШИ по страниците на Монитор е дело на цяла една школа от Български предатели . Те не случайно са ме изолирали мен от Монитор и се опитват за ме изолират от Интернет - СЕГА - , като разбъркават страниците !
Да ти подхвърля , Аз и там пиша и те ми чернеят екрана , за да немога да пиша направо на екрана , а когато внеса текст започват да се размиват всички интернет страници и компютъра изключва да приема , а местото за сменяване на български и шедски език
изчезва . В тази ситуаци , Аз трябва да изключа целият компютър и така ИГРАТА ЗАПОЧВА ОТНАЧАЛО . Нали ти писах в това произведение за гръцкият герой -Сизив и Чоли дето се бори с Юдейщината !- Ето в това имам педвид като се сравнявам с камъка , който изкачвам до върха и Юдите ми го бутат . Аз отново го изкачвам до върха и така си играя в Интернет .

ИНТЕРНЕТА Е КЪДЕ КЪДЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА РАБОТА ОТ ВДИГАНЕТО НА ЕДИН ВОДЕНИЧЕН КАМЪК ДЕТО Е ТЪРКАЛЯЛ СЕЗИВ !

Ей , юдейско копиле от Фройдовата теория , как я мислиш с това сравннеие дето правя? Може ли да се сравняват две епохи и двама човека ? Защото ти си ме сравнил и си ме разграничил съ Венко Марковски като несравними величини .

Мога ли да се сравнявам със Сезифовият камик дето мъкна като бреме от Инернета в борба с тайната световна юдейщина ? Ти си ме охарактеризира по един начин в края ?!

Юдо Чи-футска ,
Виж в свотовната енциклопедия , че да ми отговор-иш дали Сезиф е писал стихотворения и колко са били , че да се сравня с него по този показател , защото Аз пиша стихотворения . След като немога да се сравня според теб с Венко Марковски , то може би ще се сравнявам със Сезифовите стихотворения . Аз наистина не съм като Венко Марковски и трудно ще го достигна в неговата поема от 1300 куплети !

Сега да те до-анализирам по Фройдиски и Аз , че да разбереш и Аз мога да пиша , само че моето писане е подкрепено тъй със документалистика . Ти ме обвиняваш мен , че съм цитат твой - Ти си предрешен кафяв коминтерновец, стилизиран под турбофолк, казах вече, язък ти за псевдодисидентските ти психодрами, добре че не дойдохте вие на власт по Девети, че жална ни майка. Стой си тамо в лечебницата и плюй ръката, която те храни, много по нашенски е. -

Според това дето си написал излиза , че ти си -червен коминтерновец- дето е дошъл на власт и е клал Българският народ , а ти сам каза че си младеш и Аз съм по-стар от родителите ти . Значи ти не пишеш тези мисли , а ги пише някой стара ЮДЕЙСКА БРАНТИЯ дето е клала и несмее да си напише името като комунистически изгверг ограбил Българнският народ на 9 септември 1944 година .

След това в твоето съжаление към мен за моята - псевдо-политическо - минало ти се съмняваш в него . Вероятно невярваш , че може да съм преживял толкова неща от ЮАД-ИСКАРИОТСКИЯТ комунизм , и че съм могъл да правя дисиденство , дето не се признава сега . Вероятно , Аз не съм отгледан от РЕДИЦИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ ЦЕНТРАЛИ . Хубаво се огледай в тези си мисли -друже- , както се обръщаш към мен .

Ето така се опитах да оприлича и годините на твоето съществувание , и с метода на анализа да преценя , че лицето което е дало отговора не е ЧИ-ФУТА дето обикновено пише за Югославаия , а е някой друг специалист между 75 и 80 години . Това е човек дето цял живот е роботил по западните централи и радиостанции , за да разпръсква особен вид пропаганда .

По метода на изключването може да се заключи , че подобен познавач на Югославия се явявва моят съименик Стефан Табаков от тайните шпионски централи за събиране на различен вид информация , както и за разпръскване на ДЕЗ-ИНФОРМАЦИЯ .

Стефчо , как си бе душа блага още ли те е яд на мен , че съм написал онова произведение за теб , че си служител на няколко шпионски централи в това число и на Тодор Живковите тайни сили в чужбина ? Открих те злобо , открих те ! Само ти може да напишеш подобни неща , а твоят племеник от едно изречение неможе да напише повече в Интернет . Сега ще го закача това послание в ХИТ.БГ на моята страница
/ ht-tp://forum.hit.bg/society/?&f=304 / , че да я посетите и да си дадете впечетелнията за написаното от мен до Вас сега .

Вие пишете за мен и Аз ще Ви цитирам по нещо от там , че да знаят хората по света колко Ви е пипето в главата . Ето едно от вашите мисли пускани по много пъти !
......................

ТУК СЪМ ПРЕМАХНАЛ ПОСТИНГИТЕ ПУСНАТИ ОТ ТАЙНИТЕ ЮДЕЙСКИ ЦЕНТРАЛИ НА ЗАПАДА КЪДЕТО РАБОТЯТ БЪЛГАРИ , НО ТЯХНИТЕ ОСТРОУМНИ ВУЛГАРНОСТИ СТОЯТ В ХИТ.БГ !
......................
Последният постиг е от шведките другари политически емигранти и то се разбира от особената грешка в една буква . Тези от Швеция и всички други работят в единен блок под мъдрото ръководство на Президента на Републиката Петър Стояновъ заедно с юдейските тайни цетрали от Запада , САЩ , Израел . Той е нашата гордост и раздава нагаради КУР СЪС БРАДИ ПЪРВА СТЕПЕН-СТАРА ПЛАНИНА С СЪРПОВЕ ЧУКОВЕ И СЕКИРЧЕТА - на такива- мерзавци , като псевдо доктор Стефан Табаковъ .

Неговият племеник дето се учи за ЛЕЙ-КУЧКА има акъл да напише един от горните постинги и да се повтаря като папагал . Те са безимените герой на нашето време ! Борците за новото юдейско общество в тяхният ЮДЕЙСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ – ЦИНОНИЗЪМ-РАСИСЪМ , който се порица на световната конференция в Дърбан – Южна Африка !

ЧУФУТИТЕ ОТ ИЗРАЕЛ И САЩ НАПУСНАХА КОНФЕРЕНЦИЯТА !

Чи-фут Фичо , Стефан Табаков , роднини и приятели са от една централа котило . Те са се продали за юдейски пари от САЩ , за да бъдат предатели и продажници на България и Българскят народ !

В тези хора няма никъкво достойнство . Ето защо трябва да ги заклеймяваме всеки път тези предатели на България , Българският народ и да ги поставяме на позорният стълб !

Те са убиици на отделнят индивид !

Свободният политически Де-еба-тьор от Шведкото Кара-левство !

Стефан д-р Димитър Чолаков

8 септември 2001

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД