:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Холандският министър на отбраната Франк дьо Грав се пробва да ходи с пълно бойно снаряжение в лагера на холандския контингент от натовските "жътвари" в Скопие. Дьо Грав бе вчера на еднодневна визита в Македония.
2
944
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
06 Септември 2001 02:42
ВЪПРОС ДО ШВЕДСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАНАЛ 2-ДЕБАТ !

Днес съм поставил въпрос пред шведката телевизия канал 2 от програмата ДЕБАТ със следното значение ! Цитирам !

Как се казва младежът , който хвърли торта по лицето на швеският Крал Карал 16-ти Густаф ? Напишете името му , защото Вие може да го манипулирате с дрогиращи вещества и да напишете , че е психически болен . Това е шведска и световна юдейска Фройд психология за убииство на противници!

Български политически затворник в Швеция !

Стефан Чолаков

5 септември 2001

...........................
SVERIGES TELEVISION PROGARAM TVA - DEBAT

ht-tp://www.svt.se/debatt/

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM .

[ Kommentarer ] [ Skriv kommentar ] [ Debatt ]

-----------------------------------------------------------

Skrivet av STEFAN TCHOLAKOV 05 september 2001 klockan 22:30:18:

VAD HETER 16-ORIG MAN SOM KASTADE TARTA PA SVERIGES KUNG CARL XVI GUSTAF ? SKREV NAMNET NU DARFOR NI KAN MANIPULERA HONOM ,
MED DROGER OCH SKA SKRIVA ATT HAN AR PSYKISK SJUK . DET AR svensk OCH VARLD JUDISK FROID PSYKOLOGI ATT DODA MOTSTANDARE !

BULGARISK POLITIKS FANGE I SVERIGE !

STEFAN TCHOLAKOV

5 SEPTEMBER 2001
HOSTVAGEN 22 F
35237 VAXJO

Kommentarer
---------------------------------------------------------
Skriv en kommentar
---------------------------------------------------------

[ Kommentarer ] [ Skriva kommentar ] [ Debatt ]
06 Септември 2001 16:54
ДО НЕИЗВЕСТНИЯТ ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ПРОВОКОТОР !

Есейстично , малко патетично и вулгарно ! Каквото повикало , такова се обадило по Българската народна мъдрост и Който копае гроб сам влиза в него ! От светото евангелие четение , където е казано – КЛЕТВИТЕ СТИГАТ !

Много-уважеми безимени Швед-жанино ,
Ти ми се виждаш учен човек и мъдруваш в посланието дето си ми написал с латински букви . Пуснал си го три пъти на 5 септември 2001 година в Монитор и си го повторил на “ 6 септември “ пак три пъти по случай Националният Български празник на Светото съдединение на Майка България .

НА ТОЗИ ДЕН ЩЕ СЕ ПОКЛОНЯ ПРЕД ЕДИНСТВЕНАТА ЖЕРТВА ОТ ТОВА БЪЛГАРСКО СЪЕДИНЕНИЕ , КОЕТО Е НАПРАВЕНО В ЛИЦЕТО НА КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ , КОЙТО Е УБИТ В МОМЕНТА КОГАТО СЕ Е ЗАПЪТИЛ КЪМ ТЕЛЕГРАФА В ГРАД ПЛОВДИВ , ЗА ДА ВЪЗВЕСТИ БЪЛГАРСКОТО СЪДЕДИНЕНИЕ НА СЕВЕРНА И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ !

УБИЕЦА НА КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е БИЛ ВЕДНАГА ПРЕМАЗАН ОТ ТЪЛПАТА , А КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е ИЗПРАТЕН ОТ 25 ХИЛЯДИ ПЛОВДИВЧАНИ В ПОЧИТ ОТ НЕГОВОТО ВЕЛИЧАВО ДЕЛО – ЗА БЪЛГАРИЯ !

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е СЪЩИЯТ ТОЗИ ДЕСЕТ ГОДИШЕН МЛАДЕЖ
С ДВЕТЕ КРАТУНКИ ДЕТО Е ПРЕПЛУВАЛ ДУНАВА , ЗА ДА СЪОБЩИ НА РУСКИТЕ ВОЙСКИ КЪДЕ СЕ ГОТВИ ТУРСКАТА АРМИЯ КРАЙ РУСЕ !

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е БИЛ ЮНКЕР В РУСКАТА АРМИЯ И ЛИЧНО РУСКИЯТ ЦАР Е ЗАЯВИЛ ПРЕД МЛАДИТЕ ВОЙНИ – “ Вие сте дворяни по рождение , но Райчо Николов е дворянин по заслуги !” САМО КАТО ДВОРЯНИН РАЙЧО НИКОЛОВ Е МОЖЕЛ ДА СТАНЕ ВОЙН В РУСКАТА ВОЕНА АКАДЕМИЯ , ЗАЩОТО ПО ДУМИТЕ НА РУСКИЯТ ЦАР , КОЙТО СЕ ОБРЪЩА ОТНОВО КЪМ ЮНКЕРИТЕ – “ Той е спасил вашите бащи !”

КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ Е ВОЙН ОТ ШИПЧЕНСКИТЕ БОЕВЕ , А СЛЕД ТОВА ОРГАНИЗАТОРЪТ НА БЪЛГАРСКОТО СЪЕДИНЕНИЕ !

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОЯТ СЪЕДИНИТЕЛ КАПИТАН РАЙЧО НИКОЛОВ!

Швед-жанино с бак-грунд или в превод в задницата на гърба ти стой твоето Българското потекло . Как я мислиш с това мръсно и долно послание дето си ми изпратил като провокация в Интернет Монитор ?

Аз ще ти направя един психологически разрез на твоето мислене , за да се само-опознаеш . Ти ще се огледаш пред лицето на българският читател . Ти си безименен ШВЕД , но такива безсрамни и провокативни шведи като теб няма . Шведите имат гордост и те се подписват на листите който пишат . Ти не си и Българин с достойнство , за да си напишеш собственото име , защото ти се срамуваш от собственото си достойнство . Това твое достойнство ще те преследва , като клетвата – НЕКОПАЙ ГОРБ , ЗАЩОТО САМ ЩЕ ВЛЕЗНЕШ В НЕГО !

Дано клетвата ми те стигне и да се мъчиш по същият начин както си пророкувал !
Аз няма да мога да те видя , за да имам състрадание към теб , защото ти си безименен престъпник посегнал на човека !

Както се вижда от написаното до мен послание . Ти боравиш с Фройдиският метод на психологически натиск върху човешката личност . Ти не си се научил да помагаш на хората . Ти се научил да убиваш хората в името на твоето лично добруване .

Преди да те анализирам пред Българите по света заради написаното до мен и против мен , Аз ще се опитам да те охарактеризирам , като политическа личност . Ти си швед сега . Браво на теб ! Преди години , когота си дошев в Швеция , ти сигурно си се правил на беглец от България и вероятно си изръсил купища лъжи , за да можеш да останеш в Швеция . Тези неща се знаят от шведаките власти с тайната полиция .
Шведите умеят да събират дани за всеки чужденец и да го преценяват , кой колко пари струва като политически емигрант . В същото време и комунистите от миналото са знаели за теб , колко пари си струвал . Ето така ти си станал един двоен доносник и пестъпник – БЕЗ-ИМЕНЕН ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ШПИОНИН И ПРОВОКАТОР !

Сега вършиш работа на двете страни , защото няма на къде да идеш . Тебе те избират като жертва и ти трябва да играеш ролята си .

Има една възможност , Ти да си някое юдейско изчадие дето пак по инструкция да пишеш подобни неща срещу мен .

Драги безименико швед със задница Българин , Аз съм учено и интелигентно момче. Мога да пиша хубави работи , но се налага да пиша и грубовати изрази за такива престъпници като теб . Ти нямаш име , образ и лице и към теб може човек да се отнесе с метода на затворническото възпитание . Ето така и ще постъпя сега , за да те попитам.
Абе човече , еба ли съм майка ти , че да ми пишеш такива работи ? Да съм посегал на твоята , жена , деца , теб самият да съм те ебал и да не си доволен , че да ми пишеш подобни неща . Кое те кара , да проявиш твоята човешка злоба към мен ?

ЗАСТАНИ С ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО СИ , КОЙ СИ И ЗАЩО СЕ ДЪРЖИШ ТАКА СРЕЩУ МЕН ? ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРЕСЛЕДВАНА ЛИЧНОСТ ТЪРСИЛА В ИЗГНАНИЕ СПАСЕНИЕ и ЗАЩО Е ТОЗИ ГНЯВ В ТЕБ СРЕЩУ МЕН . СЛЕД КАТО НЕ СЪМ ПОСЕГНАЛ НА ЧЕСТ НИТО НА ТЕБ НИТО НА ТВОЯТА ФАМИЛИЯ ИЛИ СЕМЕЙСТВО ОБУСЛОВИ СЕ ПРЕД СВЕТА , ЗАЩО ГО ПРОВИШ ТОЗИ МИСКИНЛЪК НА ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ ?!

Ха посей едни ветрове , че да видим какви ще ги посееш . После ще ти гледаме и жетвата . Тя жетвата се е заправила вече за теб . Аз отдавна съм преценил , какво ме чака и какъв капан ми се готви от Шведкото-Българското престъпническо правителство в съдружие с такива провокатори като теб .
АЗ СЪМ ИЗПИТАЛ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ В ШВЕЦИЯ МНОГО ПРОВОКАТОРИ !
За тези неща съм писал много отдавна , че шведските социал демократи са работили с германското Гестапо и те са картотекирали всички еврей , комунисти и са ги държали дори някой в лагери по време на войната . Има и осъдени на затвори и един от тях е един комунист който е бил в правителството на Германската Демократична Република ! Да ти припомня на теб дето си Швед , че шведите са създали много отдавна едно движние за чиста раса и благодарение на това движение до към 1980 година са лоботомирали , кастрилали и унищожили по най-брутален фашистки метод около 70 хиляди шведки градани . В това число влизат и самското население от севера , цигани , комунисти и други .

Шведките крале Густав пети и Густав шести Адолф , нищо не са знаели за тези престъпления , но народа мисли по друг начин за тях със страданията дето са преживяли !

Сегашните престъления дето се правят с граждани неможе да се скрият вече , както в миналото е ставало в Швеция . Примера е от 5 септември 2001 година !

ШВЕДКИЯТ КРАЛ КАРЛ 16-ти ГУСТАВ ПОЛУЧИ ЕДНА ТОРТА В ГЛАВАТА НА ТОЗИ ДЕН И СНИМКИТЕ ДЕТО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА МОЖЕ ДА БЪДАТ КЛАСИФИЦИРАНИ КАТО СНИМКИ НА ВЕКА , ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ ЕДНА ИСТИНСКА УПЛАХА В ИЗРАЖЕНИЕТО НА ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ЧОВЕК !

След тортите дето са хвърляни на Бил Гейтс , депутатктата от Евро-парламента Поулсен , финасовият министър , доде ред и на Шведкият Крал да получи в главата една торта . Преди него торти в главата са получавали Жак Делор от Евнро-парламента , Джон Майджър и други . Шведката телевизия направи коментар , че това деяние се наказва до четири-шест години затвор , но за торта няма наказание .

В момента сега събират сведение за 16-ет годишното момче , от какво семейство е , какви са му приятилите и родителите , за да видят какво да правят с него .

Всякък е зле както и да се постъпи с него . Нито става да се обяви за съд , защото ще станат за смехове шведаките демократи . Предният министър на финасиите получи тортата в главата и момчето го пуснаха на следващият ден и дори даде интервю пред телевизията .

Каква е разликата между Шведкият Крал и мининстъра на финасиите , ще се запита някога шведкият народ , че да съдят този 16-ет годиншен младеж ! Те вече упоменаха , че това било негова реакция от Гьотеборг и демонстрациите там .

НА КЪДЕ ОТИВА ШВЕЦИЯ ?

През пролетта група младежи от град Линчопинг пожелаха да им се даде една необитаема сграда за клуб . Тя стой четири години празна и местната управа отказа да стори това за младите шведи , защото те били с леви идей . Последва след това една окопациона демонстрация от младежите , която завърши с полицейско насилие и вечерта беше запален гаража на един от политиците .

МЛАДЕЖИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ГИ СЪДЯТ И РАБОТАТА СЕ ЗАПРАВИ .

СЕГА СЪДЯТ МЛАДЕЖИТЕ И ОТ ДЕМОНСТРАЦИЯТА В ГЬОТЕБОРГ .
ЕТО ЕДИН 16-ЕТ ГОДИШЕН МЛАДЕЖ ПОКАЗА ПРЕД СВЕТА , ЧЕ ШВЕДАКИЯТ КРАЛ Е ЕДНА КУКЛА НА КОНЦИ И МУ ЗАЛЕПИ ЕДНА ТОРТА НА ГЛАВАТА , ЗАЩОТО ТОЙ ИМА ТАЙНА ВЛАСТ.

Шведкият Крал и неговите тайни политически сили може да ме гонят мен и те пре-ебаха моята майка като я изгониха от Швеция , когато беше при мен по един много брутален и вулганен начин с неговите престъпни полицейски кучета .

НО ШВЕДЧЕТО С ТОРТАТА ПО ГЛАВА МУ ГО ВЪРНА И ЗАРАДИ МЕН И МАЙКА МИ ДЕТО СТРАДАМЕ РАЗДЕЛЕНИ ТОЛКОВА ГОДИНИ !

Аз от своя страна веднага съм написал послание до дебатиращите в Телевизията по канал 2 , да се обяви името на младежа , за да не го манипулират с ДРОГИРАЩИ ВЕЩЕСТВА , както фашистите са използвали , за да превърнат холандеца Вандер Любе като подпалвач на Германският Райхстах и да спасят реномето на германският фашизъм . Моето послание стоя известно време и го изличиха , но Аз пак го поставих и така ще бъде . Същото послание го закачих и на дискусията на шведката секция на Международна амнистия . Те ще го свалят от там както правят с другите ми послания , но Аз пак ще го закачвам , за да се знае и търси истината .

АЗ ЗНАЯ ЗА ЦЕВЕТАН КИЛОГРАМСКИ ОТ ГРАД КНЕЖА В БЪЛГАРИЯ , КАК ЗА ЕДНО ПИСМО , КОЕТО Е ПОДАЛ НА ТОДОР ЖИВКОВ В ГРАД ВРАЦА НА 1 ЮНИ 1980 ГОДИНА БЕШЕ МАНИПУЛИРАН И ОСЪДЕН НА 5 ГОДИНИ ЗАТВОР И СЛЕД ТОВА МУ СЕ НАПРАВИ ЕДНИ ВЪТРЕШЕН ПРОЦЕС . ЦИГАНИНА ПРОВОКАТОР ГО ОСВОБОЖДАВА , А ЦВЕТАН КИЛОГРАМСКИ ГО ОСТАВЯТ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА .

В ТОЗИ ПРОСЕЦ БЕШЕ ЗАМЕСЕН И ЕДИН УЧИТЕЛ ПЕДАГОГ ОТ СЕЛО УРОВЕНЕ С ИМЕ КИРИЛ МОСКОВСКИ , КОЙТО МИСТЕРИОЗНО ИЗЧЕЗНА И НЯМА НИКЪКВИ ДАНИ ЗА НЕГО !

Аз съм бил с Цветан Колограмски в Старо-Загорският затвор и заня за тези манипулациите. За него съм повдигнал въпрос пред Международна Амнистия и западните посолтва от онези години !

Ето и сега правя същият жест за неизвестият ШВЕД , за да го спася от фашистко унищожение със старите методи на юдейската Фройдиска психо-аналистична теори ,
която шведките управници използват !

Аз имам право на човешки глас в защита !

ПРЕСТЪПНИКО ШВЕД С ЗАДНИЦА БЪЛГАРИН !

Ти използваш същият метод на Фойдиско насилие в твоето писание срещу мен . Това е твоят психо торор срещу мен . Ти си част от някогашните комунистически методи дето са ползвани . Един подеме знамето на хулите и другите викат и плюуват – УБИИТЕ ГО ! Така са унищожили много интелектуалци след 1944 година , а юдейските победители от НОВИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕД танцуват и се радват на жертвите получавайки привилегии . Така започна и Адолф Хитлер със своята програма за действие . Сега е ред на юдейската демокрация от САЩ да приключи .

ШВЕДЧЕТО С ТОРТАТА ДЕТО УДАРИ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЪРЖАВЕН УПРАВНИК ЕБА МАМАТА НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПОКАЗВАЙКИ СВОБОДА !

Мерзавецо , шведо-българин нещо да напишеш по този повод и да направиш анализ на младото 16-ет годишно шведче , че той е криминален и за него е нобходимо лечение ? То може и да стане , но не се знае за последиците след това . Плочата е много изтрита да се ползва . Вчера в дебата по шведката телевизия канал 2 , младите желаят да се въоръжават срещу КАПИТАЛИЗМА на каиталиста Питер Валенберг . Този е от еврейската фамилия Валенберг дето е работил с Адолф Хитлер . Това шведите в дискусия по телевизият го говорят , а Аз – Стефан д-р Димитър Чолаков също пиша тези неща пред света , защото са история .

ЩЕ МЕ СЪДИТЕ ЛИ БЕ КОПИЛЕТА МАЙЧИНИ , ЧЕ ТОВА ГО ПИШЕ В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ?

Младежите в Гьотеборгската акция потрошиха и изгориха за над 100 милиони крони Като направиха поражения пред целият свят . Шведката полиция стреля и по чудо неуби давама човека , за това че мвадежите хвъляли камъни по полицайте .

ИМА ЗАЩО ДА ХВЪРЛЯТ КАМАНИ И ГО ПРАВЯТ ОТКРИТО !

Същата юдейска тактика се води от Израел срещу палестинските младежи дето хвърлят камъни и си търсят свойте права на държава и свободна територия ! Шведкият юдейзъм на минисътр председателят Йоран Персон дето защитава престъпленията на Израел вече неминават . Не само ,че бившият външен министър на Швеция Стен Андершон се обяви срещу Йоран Персон , но в Стокхолм има комитет с председател един от бившите министри на Йоран Персон с име Яан Нугрен , ако негреша и те преди няколко вечери говориха открито по тези проблеми.

ТИ ШВЕДСКО-БЪЛГАРСКИ ЗАДНИК , ТЕЗИ РАБОТИ НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕШ ?
КАК СЕ УЧИШ НА ШВЕДКА ДЕМОКРАЦИЯ , ЧЕ ДА МЕ НАСИЛВАШ КАТО ФАШИЗОИД ОТ ЮДЕЙСКИ ТИП ?!

Копиле мръсно юдо-искариотско престъпническо дето се опитваш да ми правиш характеристика пред света . Твоят мръсен метод няма да мине въпреки , че Аз нямам възможност в пряк допир да напиша нещо в Монитор и Ти гад знаеш това . Мен юдейската машина в Швеция ме спира по интерент и по всевъзможни начини гледат да ми изолират , за да могат да съществуват Българите юдейски представители от сегашнитя каибнет на Семион Сакс Кобург Готоски и неговият юдесйки престъпник Соломон Паси , който пропагандираше война и насилие в Югославия .

ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ВОЙНА СЪЩО ИМА МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ !

Аз мойте писама ги пиша отрито и се подписвам . Нека да ме съдят сега открито , не както се правеха процесите в комунистическа България . Тука шведите направиха опити да ме съдят по този начин и ме държаха зъдържан в килите на Стокхолм и Векшьо по един ПРЕСТЪПЕН НАЧИН , който съм описал и стой по хартии и видео-записи по света ! Това беше работа на Българската курветина министър председател Ренета Инджова , дето се прави на интересна да търси политическо убежище в САЩ
Заедно с шведаката външна министърка Лена Хелм Вален .

ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ ЗА ТЕЗИ МРЪСНИ ДЕЛА ДЕТО НАПРАВИХА , ЗА ДА ТОРМОЗЯТ МЕН И МОЯТА МАЙКА , ЧЕ ДА НЕМОЖЕМ ДА СЕ СЪБЕРЕМ !

Сега пиша всеки ден преживелици и ги пращам по Инетрет , за да ги имат хората като ПИППИ-инчовци , Мунчовци , Хайдути , Тангрии-ци и всеки свободен Българин да има информация , за мен .

ТЕ ЩЕ ОБВИНЯВАТ ПРЕСТЪПНИЧЕСКИЯТ ШВЕДАКИ КРАЛ КАРАЛ 16-ти ГУСТАФ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЙОРАН ПЕРСОН В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ СТЕФАН д-р ДИМИТЪР ЧОЛАКОВ .

Аз съм описал , защо не ми се дава работа и ми сеправят номера да бъда назначен като спортен педагок тук в Швеция . Аз съм описал за обучителната система на унижение , която се направи само срещу мен и не само срещу мен . Унижението което се прави срещу мен го има и на шведки език и на български език . Разпращам го на шведаките депутати , па може да се намири и от тях някой честен човек . Пращам го и на радио , телевизия , ветници в Швеция и чужбина , за да се знае какво се върши срещу мен тук от тайни служби на политическата полиция .

АЗ НЯМА ДА СЕ ОСТАВЯ КАТО МАРЦИНА ДА МУ ИНИЩОЖАТ ШВЕДСКИТЕ ЮДИ ДЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВЛАДЕЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ДОКТРИНИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ , КАТО БОГОЗИБРАНИ ЧОВЕЦИ !

Ти юдо искариотско дето си писал срещу мен посланието си , много добре знаеш , защо го пишеш . Аз обаче се опитавм да открия в теб лицето на престъпника . В Кралство Швеция има някъде към 200 българи и близо две хиляди български турци дето знаят българсаки език . По метода на елеминирането може да се достигне и до теб . Аз мога да говоря за лица като Константин Дамянов , за който съм писал преди или за Георги Тинтеров дето ме е заплашвал с руска мафия , че живота ми струвал 5000 крони и за други подобни мерзавци дето са се правили на политически бегълци , а са вършили и вършат престъпна дейност . Един или група от тези типове е лицето на това послание в Монитор .

Ти се обаждаш от Швеция не се обаждаш от САЩ , за да те сбъркам . Вече си направил една грешка в посланито си от което се разибра , че пишеш от Швеция на компютър . Компютъра е служебен и действаш по инструкции ! Нали занеш , че всички писма дето се пишат се следят и се анализират . Неможе така да се пише без разрешение !

Ти си изпълни поръчката дето са ти дали , но ответната реакция дето сега получавате е съвсем непиятна да сравнявам случай между мен и Швеският Крал Карл 16-ти Густаф който го удариха по главата с торта , за да се покаже СВОБОДО-МИСЛИЕ И ЧОВЕШКО ПРАВОРАЗДАВАНЕ !

Сега да ти обясня нещо и нека да се знае пред света . Аз съм само подхвърлил някой неща , но сега ще пиша така пред теб та други да го четат и да знаят истината за мен.

Ти мерзавецо ме обвиняваш , че не съм работил . Това е почти така , но не по моя пирчина немога да работя . Много са факторите и историите дето са се разиграли около мен в тези 12 години емигарция и близо 10 години в град Векшьо . Тука в Швеция има изкуствена безработица по юдейско капиталистически метод . Има робатни места , но се правят едни спекулации с хората и тях ги назначават , за времено и непостоятно , за да могат да ги държат хората в напрежение . Това е част от социалният модел срещу , който шведите вече протестират с ТОРТАТА ПО ГЛАВАТА НА ШВЕДСКИЯТ ГОСПОДАР – КРАЛЯ КАРАЛ 16-ТИ ГУСТАФ !

Аз търся работа и пиша молби редовно както в България правех , но не ми се дава работа . Точно по същият модел комунистите в България не ми даваха работа , а ме викаха в МВР през 1988 година , за да ми търсят обяснеие , защо не съм работили и щели да ме изселят въпреки , че този закон беше премахнат още в 1977 година .

КОПИЛЕ МРЪСНО ТУКА ЛИ СИ ЧЕТЕШ ЛИ ?

Аз тази година през месец март съм написал едно отворено писмо и съм го разпространил на висчки горепосочени депутати от шведкият парламент , радио , телевизия , вестници и в това писмо заявявам – ЧЕ АЗ СТЕФАН ЧОЛАКОВ ЖЕЛАЯ ДА РАБОТЯ КАТО ТРЕНЬОР ПО ТЕНИС ПРЕЗ ЛЯТОТО БЕЗ ПАРИ САМО ЗА СОЦИЯЛА !

ht-tp://se.photos.yahoo.com/choli_kung

Разбираш ли говедо какво съм написал пред целият шведки народ ?

Шведските юдейски копилета от Векшьо комуна се чудеха какво да правят с мен и накрая ми извадиха едни документ за работа , като ПРАКТИКА и ми оценяват работата на ден за 112 крони след скат . Аз не съм им желаел тези пари . Аз съм написал , че ще работя за социяла – Без пари !

Те когато са чели и разсъждавали какво да правят с мен са преценили , че за социала това означава да ми дадът 7000 крони и те са се ПОЗАМИСЛИЛИ дали да ми отредят подобна заплата . От тази машинация разбрах какво означава практика и как се оценява тя . Децата дето работеха като продаваха на съучиниците си бяха оценени на седмица по 1000 корони или 4000 крони на месец , а Аз само 2400 крони на месец.

АЗ ЩЕ ТИ НАПИША ОЩЕ ЗА ПРАКТИЧЕСКА РАБОТА МАЛО ПО НАТЪТЪК !

Копиле мръсно шведако с Български гръб , разбра ли сега как Аз съм работил два месеца през лятото ?

Още не си разбрал и сега ще обясня тези неща преди да съм написал официалният рапорт до шведките инстанции за работата ми през лятото . Първо обясние ще дам пред Българският народ за моята работа като треньор по тенис в моят район .

Аз съм работил 10 недели от 18 юни до 18 августи 2001 година всеки ден от понеделник до петък от 9 до 12 , 30 часа като съм играл непрекъснато с ученици започвайки да ги уча на тенис имам и няколко дни с работа до 13 часа . Започнал съм примитивно първата седмица само с четири стари ракети и моята и с шест мой топки. След една седмица полиучих 5 нови ракети с осем топки и след три недели още пет ракети и 23 нови топки .

За този период при мен са дошли 94 човека по списък . Изпуснал съм няколко човека с няколко посещения , но това не ми пречи да обясня , че съм имал 368 посещения . Много хора бяха на ваканция през лятото . Мога да дам и средно число на посещение през седмиците по бройки и по проценти . Ще се задоволя да ти напиша , че имам един ученик с 19 посещения от средата на месец юли. Един с 13 посещения , един с 12 , двама с 11 посещения и множестовото е с 5-8 посещения . Играл съм със всичките и децата и сега като ме срешнат в града и района ме поздравяват .

АЗ СЪМ РАБОТИЛ ЗАРАДИ И СРЕЩУ ШВЕДСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ , ЗА ДА МЕ ЗАПОМНЯТ !

В моят град Векшьо има университет и в него сега започва да се учи за педагози световноизвестният тенис ман Стефан Екберг , който е женен във Векшьо има вила в близост до града , а живее в Лондон . Той е чест гостенин на града и много често и прави лекции по тенис . Разликата между Стефан Екберг и Стефан Чолаков е тази , че Стефан Чолаков е игарл вески ден по три часа с ученици да ги учи на тенис , а Стефан Екберг сега ще се учи за педагог . В този курс на Векшьо университет ще се учи и треньора на шведският национален отбор по тенис , който е от Векшьо , както и бившият национален треньор по фитбол Томи Свенсон , който победи България в САЩ и Швеция взе третото место . Тук ще се учи и един от националите на Швеция по ориентиране .

АЗ НЯМА ЗАЩО ДА СЕ УЧА ЗАЩОТО СЪМ ЗЪВЪРШИЛ ВИФ “ГЕОРГИ ДИМИТРОВ “ СОФИЯ И СЪМ БЪЛГАРСКИ МАСТОР НА СПОРТА ПО ОРИЕНТИРАНЕ !

Шведите нямат желание да ме приобщят да робатя като педагог , но сега ги заклинджосах с тази моя ИНИЦИЯТИВА да съм робатил без пари по социал и те
се чудят какво да правят с мен и каква провоказия да ми измайсторят .

Оказа се , че шведите се хванаха на моята клопка , но и Те ми направиха една друга клопка , като ме накараха да подпиша един документ в който се изисква да продължиха договора и да работя КАТО ПРАКТИКАНТ до месец декември . Аз ще работя без пари или за 112 крони на ден което прави около 2500 крони и остатъка до 7000 крони ще ми ги дава социала . Дори ми обещават да съм станал модел за рисуване един път в седмицата и да съм получавал по 100 крони на час . Виждаш ли само каква грижа имат за мен да печеля пари !

ТЕ МНОГО МИСЛЯТ ЗА МЕН ДА СЪМ РАБОТИЛ СЕГА БЕЗ ПАРИ , ЗАЩОТО ДА СИ СПОРТЕН ПЕДАГОК И УЧИТЕЛ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ 18000 КРОНИ КАТО НАЧАЛО . АЗ МОГА ДА БЪДА И УЧИТЕЛ ПО ПЛУВАНЕ , КАКТО СЪМ УЧИЛ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА НА ПЛУВАНЕ , НО ТУКА В ШВЕЦИЯ НЕСТАВА!

ДОРИ СЪМ БИЛ ТРИ МЕСЕЦА ЧАСТЕН ПРАКТИКАНТ , НЕЩО КАТО ВОДЕН СПАСИТЕЛ НА ЕДНО МОМИЧЕ ТРЕНЬОР БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ !

ИМПОЗАНТНО Е ВСИЧКО ТОВА ДЕТО ГО ПИША НАЛИ ?

Изглежда те ШВЕДИТЕ нежелаят да ме назначат , но за практикант съм добър ! Това също е част от юдейската Фройдова психология на унижението .

АКО АЗ ОТКАЖА ДА РАБОТЯ КАТО ПРАКТИКАНТ , ТЕ ЩЕ МИ ГО ЗАКЛИНДЖОСАТ ТРИ-ЪГАЛЕН КУР , ЗА ДА МИ РАЙБЕРОВАТ ФИЛИИТЕ !

Аз написах едно произведение за отношението към мен от страна на Българско-турските шведи в района дето ми свалят обявите , за да додат да играят ЕМИГРАНЧЕТАТА ШВЕДИ без пари при мен ТЕЗИ учениците от района .
Там казвам и тези неща , че Аз на драго сърце желая БЪЛГАРО-ТУСКИТЕ-ШВЕДИ И ТЯХНИТЕ ПРИЯТЕЛИ ПРОВОКАТОРИ да додат и да ме замени някой , за да се види как се работи за тези пари 2500 крони , а остатъка да го получат от социала .

МНОГО СЕ ЯДОСАХА НА ТОВА ПИСМО ДЕТО ГО РАЗЛЕПИХ ИЗ ГРАДА !

Затова ми играят и този номер сега !

Играта продължава . Аз работя отново с деца и ги уча на тенис , като тренирам и старите от лятото ученици . Хората идват и става едно живо чудо . Вече си мисля , че Те идват не само от интерес към тениса и това , че работя с тех без пари . Вече си мисля , че се изпращат хора да додат при мен и то много хора да додат на двата тенис кортове , за да ме изведат от равновесие и да се откажа или да започнат да сказват , че немога да работя . Това също е подготвена мерзост !

Едно шведче-босненче ми предлагаше 500 крони да купел една ракета която е дадена като подарък да се играе с нея . Аз му отказвах три пъти , а той настояваше един ден давайки ми пари . Колко е умно това босно-шведче на 14 години е , а е отворен като на стар кенеф дупката .

Маналта седмица едно от тези отворените ученици дето са малко по-специални със специално поведение дето ги водехме в българия ми открадна ключовета със джобното ножче . То не е никък важно , това че трябваше да се прехвърлям през балконите на третия етаж . Ключовете се намериха в полицията , но ножченцето го нямаше защото му харесало на момчето . Това не е провокация , а проверка на устойчивото мислене . Момчето не се появи да доде да тренира , но вчера съм го срешнал да го поканя да доде и да продължи да играе с мен , за да се срамува вътрешно в душата си . Това момче е от косовските бежанци , но Аз си мисля за други провокации .

НА ДВАТА КОРТА ДЕТО СЕ ЗАНИМАВАМ С УЧЕНИЦИТЕ НАЙ МНОГО МОГАТ ДА ИГРАЯТ ЧЕТИРИ ЧОВЕКА ИЛИ ОСЕМ ПО ДВОЙКИ . ДЕЦАТА ТЕЗИ РАБОТИ НЕ ГИ РАЗИБРАТ И МОНОГО ЖЕЛАЯТ ДА ИГАРЯТ НА МРЕЖАТА . КАК ДА ИМ ОБЯСИНШ ТЕЗИ НЕЩА КАТО ИДВАТ НАД 12 – 15 , А ВЧЕРА 18 ЧОВЕКА И ВСЕКИ ИСКА ДА ИГРАЕ КАТО ПРИСТИГНЕ НА КОРТА .

ЦЯЛОТО ТОВА ЗАНИМАНИЕ Е В РАМКИТЕ НА ТРИ ЧАСА ЗДРАВА РАБОТА !

Така и Стефан Екберг неправи тренировка всеки ден по три часа . Той сега е на 36 години , а Аз съм на 56 години !

Няма да се предам . Прав ще падна , но на колене няма да бъда !

Копиле юдейско ШВЕДО-БЪЛГАРСКИЯТ ГЪЗ , как я мислиш сега по този въпрос дето съм ти отговорил . Копия от документите стоят в интернет страниците дето ти ги поставям , за да ги гледаш и да си мислиш за ЧОВЕШКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДЕТО СИ НАПРАВИЛ СРЕЩУ МЕН , като си писал глупости . Дано Господ да те накаже да се мъчиш , защото ми копаеш гроб с юдейската ти Фройдиска писхология.

СЕГА НЕКА ДА ЗНАЯТ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА , ЧЕ АЗ СЪМ РАБОТИЛ ВСЕКИ ДЕН ПРАКТИКА ПО ЕДНА ДРУГА МЕРЗАВСКА ПРОВОКАЦИЯ И ТО БЕШЕ ЗА ВРЕМЕТО ОТ 28 АВГУСТ 1995 ДО 10 ЮНИ 1996 ГОДИНА .

ПРЕДИ ОБЯД СЪМ СЕ УЧИЛ , А СЛЕД ОЯБД СЪМ ПРАКТИКУВАЛ КАТО ОБЩ РАБОТНИК ! БЕЗ ПАРИ САМО НА СОЦИАЛ !

Двама от мойте съученици едно момче от Уганда без образование работеше в детска градина , за да практикува училищна педагогика . Едно 20 годишно момиче от Македония без гимназия от там и от Швеция работеше също в детска градина така за практиката в очитане на МЛЕКО-НАДОЯ ! Аз работех квалефицирана практика като общ работник . Същато тази работа съм я работил въ Врачанското БКС зедно съ циганите и политическите от концлагерите след политическият затвор от 1981 г.

МЕРЗАВЕЦО ДА ЗНАЕШ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ЗНАЕ . ТОВА ОБУЧЕНИЕ ДЕТО ГО ПРАВИХ С ПРАКТИКА ЕДНА ГОДИНА ГО НЯМА ПО НИКЪКВИТЕ ДОКУМЕНТИ В КОМУНАЛНОТО УЧИЛИЩЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ , НИТО В СОЦИАЛНАТА СЛУЖБА , НИТО В СЛУЖБАТА ЗА РОБОТНИЧЕСКА ЗАЕТОСТ.

Аз изибщо несъществувам !

Каква е разликата между онази практика от 1995-96 и тази дето я върша сега в 2001 ?

ht-tp://se.photos.yahoo.com/bc/choli_kung/lst?.dir=/Mitt+fotoalbum&.src=ph&.done=http%3a//se.photos.yahoo.com/bc/choli_kung/vwp%3f.dir=/Mitt%2bfotoalbum%26.dnm=RABOTA%2bDO%2bDEKEMVRI%2b2001.gif%26.src=ph&.view=t

Сега имам официален документ , че работя за пенсия , че имам право на някой неща от социален характер дето ми пишат на хартия , че съм имал право на обучение .
Ето подал съм молба в Комуналното училище за възрастни да се обучавам в тези специалности дето са свободни и обявени във вестника , че са свободни .
НА МЕН ЧУЖДАТА МАЙМУНА , НЕ МИ СЕ ОТГОВАРЯ ОТ УЧИЛИЩЕТО !
Там е на работа един директор срещу , който съм писал и демонстнрирал и сега ще напиша и демонстрирам ,че това е юдейски расист !

БЕЗИМЕНАТА ШВЕДАКО-БЪЛГАРСКА МАЙМУНА ДОВОЛНА ЛИ СИ ЗА ОТГОВОРА ДЕТО ДАВАМ СЕГА ?

СЕГА ДА ТЕ ПОПИТАМ ЗА СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ СПОРЕД ТЕБ ДАЛИ ИСТОРИЯТА С ТОРТИТЕ ДЕТО СЕ РАЗВАТ ПО ГЛАВИТЕ Е УДОБЕН МЕТОД ЗА ОБЩУВАНЕ ИЛИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ С ПИСМАТА ПО ИНТЕРНЕТ ?

Негово Блаженство , Свободният Политически Затворник в Швеция – Де-еба-тьора !

Стефан д-р Димитър Чолаков

6 септември 2001-09-06
Шведското Кара-левство…………………………………………………….

CHOLAK, MAJ VAZE DA TI SE PALI POD KRAKATA.

Wed Sep 5 22:01:15 2001

CHOLAK, MAJ VAZE DA TI SE PALI POD KRAKATA.
Naprazno tarsish pomosht i solidarnost ot sebepodobnite.
Tarsi v ludnicata,zashtotosamo samo tam moze da gi namerish.
"KOJTO SEE VIATAR SHTE ZJANE BURI".
Nikoj nikoga ne te e provokiral,zashtoto ne moze da se provokira provokator.
Blagodari na SHVEDITE, che te prieha da te hrantutiat,zashtoto niamat nikakava polza ot takiva kato tebe,samo da lajat i hapiat rakata kojtao gi hrani.
Blagodari im za tova che oshte si na social i svoboda,vmesto da te priberat na toplo v psihiatriata ili v zatvora.
Ako ne si psihichno bolen,togava si krimi.
Samo edin psihar ili prestapnik moze da zivee na social,kato izpolzva sistemata/SHVEDSKATA/i da sedi po celi dni i noshti,da pishe gadosti i zAplashvanija s presledvane/prokurorsko/i ubiistva.
Tova koeto pravish pada pod udarite na zakona i z tebe bi triabvalo da se zaeme SHVEDSKATA POLICJA,za da te predpazi ot fizichesko samounishtozenie,zashtoto samo tova imash za zapazvane/EDNA OZLOBENA NA VSICHKI ,SKOTSHTINA/.
Ne se sardi na nikogo za mizernoto ti vegetirane,Vinovna e samo proslovutata ti prostashtina i MARZEL,GOLIAM MARZEL.
Ako ne beshe taka ZLOBEN i MARZELIV moze bi shteshe da imash
po dobra sadba.Da uchish i badesh polezen na obshtestvoto,
koeto te hrani,ili pone na sebe si,taj kato si absoliuten EGOCENTRIK s bolna psihika.
Ti si za sazjalenie no ne mozem da ti pomognem.
Vmesto da terorizirash horata i instituciite/prokuratura,amnesti internacional,Bostцm,sepo itn,obarni se kam psihiatrite
te shte ti pomognat.Pri vsichki sluchai ti imash nuzda ot lechenie.

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД