:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 186
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Би Ти Ви

"Али Макбийл", "Болница "Чикаго Хоуп" и "Особен поглед" са премиерни сериали за националния тв ефир

20.00

bTV

Събота

"Али Макбийл" е телевизионен сериал на "20th Century Fox Television", който bTV ще излъчва само в събота вечер. Главната героиня Али си няма гадже, въпреки че дълго време е имала интимна връзка с приятеля си от детинство Били.

Скоро Али е принудена да започне работа в една малка бостънска фирма, оглавявана от най-големия й враг Ричард Фишман. Но това не е всичко. По време на първия си работен ден Али се запознава с новия си колега Били. Това е приятелят й от детските години, с тази разлика, че вече е женен за красивата Джорджия.

Али и Били се оказват в абсурдна ситуация, но никой от тях не иска да напусне фирмата. И двамата си признават, че все още се обичат.

21.00

bTV

Събота

Другата премиера за тази вечер е американският сериал "Болница "Чикаго Хоуп". В продължение на 47 епизода зрителите на bTV ще станат съпричастни с професионалните и личните проблеми на лекарите от "Чикаго Хоуп". Медиците работят в задружен екип и заедно спасяват човешкия живот с помощта на най-новите методи в медицината и най-модерните технологии.

21.00

bTV

Четвъртък

Непоказваният досега английски сериал "Особен поглед" разказва историята на главен детектив Клив Оуенс. Той е малко над 30-те, разведен, амбициозен и с лоша репутация сред нежния пол. Успехът му в работата се дължи изцяло на добрата му интуиция и съвременните методи на разследване. Докато работи по поредното брутално убийство, Клив започва да губи зрението си.
1078
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД