:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Интересно

Петък

"Вцепеняване" е смразяващ филм в стила на Куентин Тарантино

0.55

Канал 1

В Маями се появява сериен убиец, който се забавлява, като разчленява жени от висшето общество. Той винаги отрязва главите на жертвите и го наричат Палача на хайлайфа.

Младата Габриеле е запленена от всякакъв вид престъпления и започва работа във фирма за почистване на местопрестъпления. Най-накрая пътищата на двамата перверзници се пресичат. Финалът на филма е потресаващ. В главните роли са Уилям Болдуин, Анджела Джоунс, Брус Раман и Мел Горам.



Събота

Роро от ММ се срещна с Бьорк в Париж

10.00

ММ

Този уикенд музикалната телевизия обещава на зрителите си една вълнуваща среща с Бьорк. По време на концерта, промоция на новия й албум в Париж, ММ беше единствената българска телевизия там. Роро успя лично са се срещне с Бьорк и й подари дискове с българска музика, розово масло и кукла с традиционна българска носия. Певицата изяви желание още тази зима да посети страната ни. Всичко за Бьорк и новия й албум "Vespertine" ще видите този уикенд по ММ.





Неделя

Джеф Фахи, Ник Манкузо и Карол Алт са в главните роли на "Откровението"

21.00

Ден

След като е стигнало до ръба на ядрена катастрофа, човечеството най-после живее отново в мир. То е обединено от Франко Макалусо-Спасителя. Но все още има една язва, която дразни "неверниците". Сформиран е отряд от антитерористи начело с есксперта Стоун, които трябва да елиминират последната злокобна сила.



Понеделник

Лори Пети е смела танкистка в екшън-фантастика от 1995 година

20.00

bTV

"Танк-момиче" е филм на режисьора Рейчъл Талалай с участието на Лори Пети и Малкълм Макдауъл. Действието на екшън-фантастиката се развива в близкото бъдеще. Жесток тиранин контролира основните водни запаси. Единствената надежда за измъченото население е танкистката и нейните последователи, които са готови да се изправят срещу тирана.



Хирург спасява опасен престъпник в трилъра "Мъжът с двете лица"

21.30

Евроком

Арман Ларнен е известен пластичен хирург, който е преживял толкова много, че не се впечатлява дори от любовните похождения на съпругата си Режин. Един ден на вратата му се появява известният гангстер Жак Вердон. За да остане жив, Арман е принуден да оперира престъпника.





Вторник

Топмоделът Джоуи Хаус играе в мафиотския филм "Ръката на възмездието"

21.20

Диема+

Кръстниците на два мафиотски клана се борят за надмощие и контрол в малък град. Яростен член на едната фамилия убива двама роднини от вражеския клан и по този начин нарушава мирното споразумение. Това слага началото на гангстерска война, чиито жертви са многобройни. Улиците се превръщат в истинско бойно поле за разчистване на сметки.
550
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД