:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,289
Активни 536
Страници 1,734
За един ден 1,302,066

Трайков бие Лукаев в Брашов

Станойчев губи в Ашафенбург, готви се за финал в Бундеслигата
Ивайло Трайков спря серията на Радослав Лукаев от 12 поредни победи в професионалния тенис. По ирония на жребия двамата се срещнаха в I кръг на чаланджъра в Брашов (Рум, $ 25 000+), където 19-годишният Лукаев мина квалификации. Трайков спечели с 3:6, 6:1, 6:4, а вчера се класира за 1/4-финалите след победа и във II кръг. Двамата с Радослав се пускат идната седмица в чаланджъра в София ($ 25 000+).

В същото време Орлин Станойчев отпадна в I кръг на турнира в Ашафенбург (Гер, $ 37 500+). 30-годишният софиянец загуби с 3:6, 4:6 срещу Стефано Тарало (Ит) и моментално замина за Динслакен, където с местния тим ще играе през уикенда финал в Бундеслигата срещу "ЕТУФ" (Есен). Първият двубой е утре в Есен, а вторият - в неделя в Динслакен.

Пак в Ашафенбург Милен Велев разби N4 в схемата Хуан Алберт Вилока (Исп) с 6:2, 6:2 и следващ съперник му е Р. Идалго (Исп).

У нас пък женският "Левски" срази шампиона "Черно море" с 3:2 в IV кръг от първенството. "Сините" водят убедително в класирането и вече почти са си осигурили участие на финала, втори е ЦСКА.
583
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД