:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,290
Активни 537
Страници 1,735
За един ден 1,302,066
КРИМИ

Волейболен шеф плаши боксьори с пистолет

Криминален екшън се случил вчера по обед в спортната база на Белмекен, където едновременно се готвят боксовият национален тим и волейболният на "Марица Лукойл" (Пд). Това съобщил за БТА боксьор, пожелал да остане анонимен. Един от шефовете на волейболния клуб се скарал с момчетата на ринга и след кратка разправия се върнал с личната си охрана. Той взел пистолета на бодигарда, хванал за гушата един от боксьорите и закрещял: "Аз съм президент! Сега ще е...а всички боксьори за 200 марки, а после ще ви разстрелям!"

Предполага се, че искрата е била подпалена от идването на дългокраките волейболистки на Белмекен в деня преди скандала. Боксьорите на треньора Ангел Ангелов са на лагера от 28 август.

Осем наши юноши пък ще се боксират на големия турнир в Нови Сад (6-9 септември). Сред тях е и Иво Лесов (48 кг), син на олимпийския шампион от Москва'80 в и двукратен европейски шампион (Тампере'81 и Варна'83) Петър Лесов, който сега е пом.-треньор на мъжете. Турнирът е репетиция преди европейското за младежи в Сараево от 20 септември.
948
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД