:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Феновете на "червените" се обявиха в подкрепа на треньора

Италианци вадят 1 млн. долара за вратаря на ЦСКА

Луиджи Симони решава дали Лукич да бъде продаден
Италиански отбор от Серия "А" е предложил 1 млн. долара за вратаря на ЦСКА Ненад Лукич, но офертата се пази в пълна тайна. Източник от Борисовата градина обаче не отрече, че има подобно предложение. В момента продажбата на сърбина може да бъде разрешена единствено със съгласието на треньора Луиджи Симони. Италианецът дори е натоварен с отговорност да играе основна роля при преговорите за всички трансфери. В момента проблеми с вратарския пост имат "Венеция", "Пиаченца" и "Лече". Трансферният пазар на Апенините затваря в края на януари. Ако Лукич бъде продаден, "армейците" ще имат най-много 2 седмици да търсят нов вратар до подновяването на първенството.

Отборът на ЦСКА отлетя снощи за Кипър, а утре ще играе първата си контрола за годината - срещу руския "Криля Советов". В курорта Агия Напа ще се уточнява и 4-ият отбор, с който ще се играе спаринг, най-вероятно ще е кипърски.

Преди заминаването Луиджи Симони се срещна с представители на фенклуба на ЦСКА и говори с тях 1 ч. Запалянковците казаха на наставника, че се надяват той да донесе първа титла от 1997 г. Те увериха Симони, че ще го подкрепят докрай, а белокосият спец им благодари.
636
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД