:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

"Локо" (Сф) разби с 8:0 "Пирин"

в контрола, играна в село Дамяница вчера. С по 2 гола се отличиха Росен Каптиев и сърбинът Степанович, който е на проби. По едно попадение реализираха Ганчо Евтимов, Зенун Селими, Бойко Величков, Евгени Курдом и Ради Иванов. Отборът от Благоевград пък игра с резервите си.



"Спартак" (Пл) победи с 3:2

"Черно море" в контрола, играна в Албена. Два гола за плевенчани вкара Емил Тодоров, с един се отчете Мартин Камбуров, който донесе от фаул успеха на тима си в последната минута. За варненци точни бяха Стилиян Попчев и Олгин Чобан. В "Черно море" дебютира китайският вратар Чен Су Анг.



Южнокорейската полиция започна

да охранява по 24 часа на денонощие стадионите, на които ще се играят мачовете от Мондиал'02. 10-те съоръжения, както и 11-те летища и пристанища ще се охраняват от по една рота полицаи.



Италианският "Милан" привлече

бразилеца Клейтон от "Кампо Гранде" за 700 000 евро. 18-годишният бранител вече е играл в Италия - за "Болоня", а в момента се възстановява от контузия в коляното.



Привличането на колумбийския вратар

Оскар Кордоба от "Бока Хуниорс" в "Перуджа" се отлага. Всички сделки на аржентинците са блокирани заради неуредени финансови взаимоотношения между клуба и бившия му играч Клаудио Каниджа.



Германският национал Маркус Бабел

продължи с 4 г. договора си с "Ливърпул". Новият контракт на халфа, който е болен от синдрома на Жулием Бар (възпаление на нервните окончания), изтича през лятото на 2006 г.



"Кайзерслаутерн" подписа с Перица Огненович

до края на сезона. 24-годишният сърбин идва без трансферна сума от "Реал" (М), като в договора му има опция, според която германците могат да го закупят за още 2 г.



"Реал" (М) проявява интерес

към защитника на "Байер" (Л) Лусио. Той ще трябва да замени през следващия сезон бранителите на "Белия балет" Иван Кампо и Айтор Каранка, които си гласят трансфери съответно в "Майорка" и "Атлетик" (Б). Трансферната цена на бразилеца е 35 млн. евро.



Дънди и Форфар се класираха за 4-ия кръг

на турнира за купата на Шотландия. "Дънди" победи с 1:0 "Фолкърк" при преиграването на техния мач. "Форфар" пък разгроми с "Гала Феърдийн" с 5:0 и с общ резултат 8:0 продължава напред.
644
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД