:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

Скандал с продаден мач в Румъния заради националите ни

Скандал, в който е замесен и националният ни тим по волейбол, гърми в Румъния. Местната телевизия съобщи, че спортното ведомство в Букурещ е започнало разследване на федерацията след сигнал, че румънският отбор е влязъл в комбина с българския на световната квалификации в Словакия. По този начин България се е класирала за финалите в Аржентина. В замяна пък нашите предоставяли безплатен лагер за подготовка на румънците. Шефовете на БФВ не бяха открити за коментар. Президентът инж. Лазаров и генсекът К. Тюфекчиев са в Гърция за мача "Олимпиакос"-"Левски Сиконко" от Златната лига, който бе в Атина късно снощи.

На квалификацията в Прешов (Слвк) през август България би Румъния с 3:0, после победи и домакините с 3:0 и се класира за Аржентина`02 (28.09-13.10). Там нашите са в гр. "С" с Русия, Франция и Тунис и ще играят в Буенос Айрес.

В същото време "Едисон Волей" (Модена, Ит) с Антонина Зетова и Нели Маринова-Нешич се класира за 1/4-финал за купата на Европейската конфедерация, след като в реванша би "Вильорбан" (Фр) с 3:0.
599
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД