:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Рюдигер Абрамчик взима всички на турнира в Албена

Левскарите тренират с велосипеди

"Сините" въртят педали по 20 км по настояване на немския си наставник
Нов нетрадиционен способ за подготовка на тима въведе вчера треньорът на "Левски" Рюдигер Абрамчик. Той накара футболистите си да карат велосипеди, вместо да тичат. За целта немецът поръча 15 колелета от хотела, като сутринта пусна резервите от неделния мач с украинския "Арсенал" да въртят до градчето Белек, отдалечено на 20 км от лагера. Следобед същото направиха и титулярите, като преходът им отне близо час и половина.

Двама от контузените футболисти в тима - вратарят Георги Петков и защитникът Далибор Драгич, започнаха леки тренировки от вчера. Двамата пропуснаха мача с "Арсенал", завършил 6:3, но до няколко дни ще бъдат готови за игра. Единствено националът Димитър Иванков продължава да се готви на облекчен режим, тъй като не е възстановен от травмата си.

Треньорът Рюдигер Абрамчик съобщи, че всички футболисти, които са на лагер в Турция, ще пътуват с тима за Албена за участие в III международен турнир за купата "Владимир Грашнов". Първоначално германецът бе обявил, че за състезанието ще използва само 18-19 играчи. Абрамчик обаче смятал да даде по още един шанс на всеки преди началото на пролетния дял от шампионата.

Двама от футболистите на "Левски" - Георги Марков и Илиян Стоянов, отпразнуваха рождените си дни в неделя и вечерта спретнаха тържество. За целта цялата българска група се премести в италианския ресторант на хотела, където зае три големи маси. Марков навърши 30 г., а Стоянов 25. На купона присъства и бившият футболист на "Левски" и националния отбор Гошо Гинчев.

Левскарите се връщат в София в сряда, 23 януари, а само два дни по-късно пътуват за турнира в Албена.
766
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД