:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 497
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БАСКЕТБОЛ

Националите ще направят три тренировки в Женева

Общо три тренировки ще направят баскетболните ни национали в Женева до квалификацията за Евро`03 с Швейцария в гр. "А", съобщи селекционерът Константин Папазов. Снощи българите пристигнаха, днес ще имат 2, а утре 1 занимание, след което от 21,30 ч. наше време излизат срещу аутсайдера в групата.

"Не подценяваме съперника, нищо че е най-слабият тим от 6-те - каза Папазов преди вчерашното отпътуване за Женева. - Разузнал съм швейцарците, зная и че в двубоя с нас ще играе най-добрият им баскетболист - Харолд Мразек. Той е в състава на участника в Евролигата "Вильорбан" (Фр) и не участва в първите 3 квалификации. Ние обаче сме длъжни да победим, ако трябва, момчетата ще лазят по пода, защото само успех в сряда и в Ямбол над Украйна в събота ще запазят шансовете ни да сме сред първите 3 в групата, които ще играят на европейското."

След три мача лидери в гр. "А" с по 6 т. са Литва и Турция, с 5 е Украйна, с 4 България, а по 3 имат Холандия и Швейцария. Съдии в Женева са португалец и словак. Нашите пък ще имат специнструктаж от Папазов за държанието си към реферите заради скандалите от контролата с Македония миналата седмица.

"Надявам се да не нямаме проблеми в това отношение, защото досега не сме имали разправии със съдии на официални срещи", каза Папазов и добави, че в най-добра форма на този етап от отбора са Димитър Ангелов, Хрисимир Димитров и Петър Петров.
315
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД