:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 524
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Социалдемократите се развеждат заради пари?

ОБТ на Кръстьо Петков дължал 5 000 лв. на БСДП
5109,39 лв. дължи ОБТ на Кръстьо Петков на БСДП, оплакаха се пред "Сега" членове на Изпълнителното бюро на партията на Петър Дертлиев. Парите били повод за окончателната раздяла между доскорошните партньори в Съюз "Социалдемокрация", оправдаха се те.

Неформалната причина за разрива в алианса обаче е, че ОБТ от 2 седмици сондира коалиция с БСП на изборите. А социалдемократите, начело с на Петър Агов, планират да участват във вота заедно с Евролевицата. Д-р Петър Дертлиев не се произнесъл по въпроса, защото цяла зима е при дъщерите си отвъд Океана.

Дължимите от ОБТ пари са за телефон, ток и поддръжка на помещенията в сградата на ул."Екзарх Йосиф", които допреди седмица двете партии деляха, твърдят от БСДП. ОБТ пребиваваше близо година и половина в централата на Дертлиевата партия, но вече се изнесе в бизнесцентър в периферията на столицата.

Споразумителен протокол между зам.-шефовете на ОБТ и БСДП Фидел Косев и Георги Анастасов показва, че блокът дължи 3 340 лв. само за подръжка на сградния фонд. 845,88 лв. пък са неплатените телефонни сметки. Днес лидерите на БСДП и ОБТ Петър Агов и Кръстьо Петков трябва да договорят сроковете за плащането на дълга. Дупките в издънения партиен бюджет ще се покриват от членовете на ИБ на БСДП от този месец, твърди Анастасов. По 50 лв. трябва да внася месечно в партийната каса всеки член на бюрото, 75 лв. е таксата за зам.-шефовете. Лидерът Петър Агов ще се бърка с по 125 лв. за партийното благо, а първият му заместник Анастасов - с по 100 лв.
591
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД