:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,979,299
Активни 537
Страници 1,744
За един ден 1,302,066

Шеф на "Балканфарма" прободен с нож, лекари го спасяват

Търговският директор на "Балканфарма" Георги Иванов е пребит в петък около 1,30 ч. през нощта в Благоевград, съобщиха от Регионалната дирекция на вътрешните работи.

43-годишният мъж е намерен с прободна рана в корема в кола "Тойота" със софийска регистрация на ул. "Бистрица", близо до ресторант "Воденицата" в града. Той е настанен в реанимацията на местната болница. Иванов е бил опериран и според лекарите няма опасност за живота му.

Не е ясна още ситуацията, има разминавания между показанията на Иванов и свидетели, заявиха от РДВР-Благоевград. Иванов твърдял, че преди инцидента бил в Сандански. Свидетелите пък пишат, че са го видели в ресторант в Благоевград. Според полицаите Иванов не е бил много контактен след инцидента и затова още не е дал обяснения.

Иванов е бил в Паничище заради семинар на търговските поделения на фирмата. На него имало и благоевградани. Към 21 ч. той се изнесъл към Благоевград. Иванов е и преподавател по "Пъблик рилейшънс" във Факултета по журналистика в СУ "Св. Климент Охридски".
822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД