:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 193
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Тимът на Порточанов губи с 0:1 от "Ботев" (Пд) в Стара Загора

Война в Бургас заради "Нефтохимик"

Съдът запечатва стадиона днес, фенове и таксиметрови шофьори готвят отпор
Истинска битка за стадион "Нефтохимик" ще се разрази днес в Бургас. Очаква се съдия-изпълнител да запечата спортния комплекс и да започне да описва имуществото му. Решението е взето в петък въз основа на обезпечителна заповед, издадена от съда по-рано този месец. Тя е заради делата, които новият собственик на "Нефтохим" - "ЛУКойл", води срещу футболния клуб за правата върху спортната база.

Фенклубът на "Нефтохимик" събира членовете си на стадиона още в 8 часа сутринта. Те ще направят жива верига около съоръжение. В акцията са обещали да се включат и три таксиметрови фирми. Затова РДВР-Бургас е разпоредило 5 РПУ да осигурят засилена охрана, за да не се стига до ексцесии. Президентът на "Нефтохимик" Христо Порточанов все още не се е разграничил публично от днешната акция, макар че обеща да не се противопоставя на съда. Запечатването на стадиона трябваше да стане още миналата седмица, но ексцентричният президент не се появи, за да сдаде имуществото.

В същото време футболистите на бургаския тим изпуснаха шанса да излязат на трето място в класирането. "Нефтохимик" загуби с 0:1 от "Ботев" (Пд) в Стара Загора. Гола вкара Владимиров в началото на второто полувреме след груба грешка в защитата на символичните домакини. Бургазлии не са вкарвали гол от първия кръг на пролетния полусезон, когато направиха за смях ЦСКА и победиха на "Българска армия" с 4:1.
385
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД