:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Бонев моли Доган за среща, Сокола му отказва

ДПС иска син кабинет с нов премиер

Бившият МВР-шеф вече преговаря с хора БСП, Евролевицата, всички синдикати
ДПС иска кабинет, съставен отново с мандата на СДС, но с нов премиер. "Пред управляващите има три възможности - предсрочни избори, за което мисля, че нямаме законовата подготовка, излъчване на нов кабинет с нов премиер или запазване на статуквото, с което се рискува България да изпадне във външна изолация и вътрешна криза", заяви Осман Октай.

Той смята за най-разумен вариантът за нов кабинет с мандата на сегашното мнозинство. Костов като добър държавник нямало да мисли само за себе си и за СДС. Така зам.-шефът на ДПС намекна, че синият лидер би проявил здрав разум, ако сам си подаде оставката.

Вероятно затова движението още не е решило да подкрепи вота на недоверие към кабинета, който БСП ще иска заради корупцията. Ахмед Доган заяви във вторник, че е против вот сега. Според него никой не бива да се радва и да извлича дивиденти от ситуацията, защото се завърта спирала на политическо напрежение.

Днес централното бюро на ДПС ще обсъжда позицията си по искания от БСП вот. "Той е преждевременен, необходима е повече информация, включително и да се чуе позицията на премиера Костов", каза Кемал Еюп. Той смята, че движението няма да подкрепи гласуване срещу кабинета.

Наскоро Богомил Бонев е поискал среща с Ахмед Доган, но засега Сокола му отказвал, твърдят запознати. Бившият министър обяснил на лидера на ДПС, че не е негова идея атаката срещу Роко и движението в Кърджали.

В парламента се говори, че Бонев вече е имал срещи с хора на БСП, Евролевицата и всички синдикати.
504
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД