:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Софиянски: ДПС със сигурност е в следващия кабинет

Следващите парламентарни избори ще бъдат редовни и единственият сигурен участник в правителството е ДПС. Това каза пред "Свободна Европа" Стефан Софиянски след срещата си в Министерския съвет с Иван Костов вчера. Той уверил премиера, че няма намерение да прави друга политическа сила. Ако някой ден СДС се разминел с неговите виждания, щял да излезе от него и от политиката.

В същото време Софиянски ясно подчертал, че с Костов имат различни виждания по икономическите проблеми. Той казал, че няма да спести изказването на своята позиция по тези нерешени проблеми.

Това е, няма да го спестя това нещо. Просто трябва да бъде ясно, каза кметът пред "Свободна Европа". Международната подкрепа ще дойде тогава, когато сме икономически добре, а ние в момента имаме икономически проблеми и не трябва това да го крием от хората. Софиянски обаче отказа да назове конкретно въпросните проблеми. Нека първо да се успокоят нещата, защото много ще се събере наведнъж, обоснова се той.

Илюзия е да говорим за предсрочни избори, според Софиянски. Има един сигурен, който ще участва в следващото правителство, това е ДПС, заяви той.
539
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД