:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 255
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоянов: Иване, кажи всичко откровено

"Иване, те ще те разберат". С тези думи президентът се обърна към премиера Костов чрез медиите на летището, след като кацна от Германия.

Президентът обяви, че дава своята подкрепа на правителството, но цената е откровеността на премиера към обществото. Така той щял да запази не само своя авторитет и този на СДС, но и всичко, изградено с цената на много усилия. Според държавния глава нямало да се стигне до сегашното положение, ако Костов беше казал истинските причини за уволнените министри.

"Министър-председателят не назова нещата с истинските им имена и сгреши. Затова това, което констатира Бонев, се приема от болшинството българи. Бонев каза това, което трябваше трябваше да стори Костов преди 6 месеца", заяви Стоянов.

Президентът декларира, че по никакъв начин няма да подкрепи атаката на Бонев срещу Костов.

Не мисля, че Бонев има моралната отговорност да застане начело на тези атаки срещу правителството, заяви Стоянов и обясни: "Няма да крия, че той беше сред първите министри, които демонстрираха смущаващо близко приятелство с представители на частния бизнес и така позволиха политици и частни бизнесмени да заиграят на едни и същи терен."
6249
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД