:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Димитър Бербатов отново пратен при младежите

Само един дебютант срещу Украйна

Стойчо Младенов отново остави Димитър Иванков извън групата
Снимка: Петър Ганев
Само един дебютант повика националният селекционер Стойчо Младенов за контролата с Украйна на 26 април. Срещу Андрей Шевченко и компания първия си мач за държавния тим може изиграе защитникът на "Спартак" (Вн) Диян Дончев. Младенов остана доволен от изявите му по време на двустранната игра с "Ловеч" миналата седмица. Селекционерът се оплака след контролата с Беларус, спечелена с 4:1, че нещата куцат в защита и ще търси нови варианти. Титулярът и капитан на тима Ивайло Йорданов пропуска пореден мач заради травма. Освен него от мача отпада и контузеният Мариян Христов от "Кайзерслаутерн", а Димчо Беляков и Илиан Илиев имат ангажименти съответно н "Нюрнберг" и "Маритимо".

Стойчо Младенов отново се отказа от услугите на вратаря Димитър Иванков. Заради мистериозни лични проблеми дузпаджията на "Левски" не пристигна за мача с "Ловеч" и дори не обяви решението си на Младенов, а на изпълнителния директор на БФС Иван Вуцов. Стойчо заяви, че няма да наказва вратаря, но срещу Украйна пак заложи на Здравко Здравков и Йордан Господинов.

Въпреки силната си игра на турнето в Чили, извън състава остана и топнападателят на ЦСКА Димитър Бербатов. Той отново бе пратен в младежката формация на треньора Димитър Алексиев. Там пък се завърна нападателя на "Нефтофимик" Стойко Сакалиев, който не игра няколко мача.

"Искам отборът да играе атрактивно и нападателно, а това се прави от халфовете. Затова извиках само четирима защитници. Ще използвам трима от тях като титуляри. Много добре познавам качествата на Сакалиев и знам, че ще ми от полза", обясни Алексиев, който обяви 18 футболисти плюс 7 резерви. Мачът между младежките отбори на България и Украйна ще се играе също на 26 април на стадион "Славия".
591
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД