:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Атанас Кръстев се закле като депутат





от ДПС вчера. Кръстев влезе на мястото на Хюсеин Чауш от силистренската листа, който стана член на Сметната палата. Новият депутат е член на партията Либерален съюз с почетен председател Жельо Желев. 22-ма кандидат-депутати за изборите през юни номинираха седемте общински организации на ДПС в Разградска област. Сред тях са лидерът Ахмед Доган, заместничката му Емел Етем, министърът на земеделието Нихат Кабил, депутатите Касим Дал, Хасан Адемов и Рамадан Аталай, областният лидер на ДПС Ибрахим Яхов, областният управител на Разград Бехчет Сюлейман и Севджан Съдкъев и др.





Гражданският комитет за АЕЦ завежда дело



за клевета срещу министъра на енергетиката Мирослав Севлиевски, съобщи вчера председателят на комитета Стефан Воденичаров пред БГНЕС. Севлиевски заяви онзи ден, че зад комитета стоят частни икономически интереси и политически формации. Според Воденичаров казаното от министъра по адрес на членовете на комитета е оклеветяване и засяга тяхното достойнство. Председателят на комитета допълни, че се надява до няколко дни адвокатите на комитета да внесат жалбата в съда.





Делото за катастрофата в р. Лим,



няма да продължи в края на другата седмица, за когато бе отложено, а едва на 13 юни. Причина за пренасрочването е забавянето на експертизата на катастрофиралия автобус. Вещите лица са помолили за още време, за да изготвят новото си изследване. Експертизата е сред най-важните доказателства по делото. Именно тя трябва да определи дали грешка на шофьора Илия Измирлиев или пък техническа неизправност на автобуса са причина за инцидента, при който преди година загинаха 12 деца от Свищов. Подсъдим по делото е Измирлиев. Фирмата превозвач "Пампорово" АД е граждански ответник.
413
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД