:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 234
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на "Бастия" вози ЦСКА с частния си самолет

Президентът на "Бастия" ще извози ЦСКА с частния си самолет за контролата между двата отбора тази вечер. Мачът ще се играе на остров Корсика и е последната проверка на "червените" от турнето във Франция. ЦСКА постигна победи над "Монако" и "Монпелие", завърши наравно с "Лион" и изненадващо загуби от най-слабия съперник - "Клермон Феран".

Треньорът Енрико Катуци няма да може да използва плеймейкърите Костадин Видолов и Методи Деянов, както и титулярния либеро Галин Иванов. Заради контузии тримата ще бъдат подложени на магнитен резонанс веднага след пристигането на отбора в София утре по обед. После футболистите ще бъдат пуснати в почивка и в петък подновяват тренировки. В София ЦСКА ще изиграе три контроли - срещу "Септември" (24 юли), "Вихрен" (26 юли) и "Вардар" (29 юли). Преди последната ще е и официалното представяне на състава.

Украинският футболист Федорченко ще се присъедини към ЦСКА в събота. На този етап той е последното ново попълнение на "червените".

Съвсем сериозно е решението на президента Любослав Пенев да се картотекира като футболист в родния си отбор. Не е изключена възможността бившият нападател на "Валенсия", "Атлетико", "Компостела" и "Селта" да реши отново да се захване сериозно с активния футбол. Той не е спрял да тренира в последните няколко месеца и дори се заговори за негов евентуален трансфер в американската MLS.
546
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД