:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 275
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Петър Хубчев отново получи фланелка N5 в "Айнтрахт"

Цветанов избран за капитан на "Енерги"

Героят от САЩ'94 замества контузения Щефан Хайдрих
Защитникът Цанко Цветанов бе избран за капитан на новака в Първа бундеслига "Енерги". Треньорът на тима Едуард Гейер определи българина за лидер на отбора в отсъствието на контузения Щефан Хайдрих. Цветанов носи капитанската лента в два от контролните мачове в подготвителния период.

"Треньорът дойде и ми каза, че аз ще бъда капитан. Преди началото на сезона сигурно футболистите ще изберем кой да носи лентата. Миналия сезон това бе Щефан Хайдрих, който е контузен. За мен е важното да играя и травмите да ме отминават", заяви Цветанов, който утре излиза в контрола срещу грузинския "Динамо" (Тбилиси). Както и миналия сезон, българинът ще носи фланелката с N5.

Вчера най-големият всекидневник в Германия "Билд" пусна обширен анализ за "Енерги". Според журналиста Макс Меркел дебютантът в Бундеслигата има всички шансове да запази мястото си в елита. "Енерги" е най-космополитният отбор в Германия, тъй като там играят футболисти от 13 националности.

Въпреки слуховете, че може да се откаже от професионалния футбол, 36-годишният либеро на "Айнтрахт" Петър Хубчев отново е гласен за титуляр. Треньорът Феликс Магат отдели пак N5 за бранителя, който бе основна част от ренесанса на франкфуртския тим през миналия сезон. Преди седмица Хубчев заяви пред списание "Кикер", че може би няма да издържи на натоварването в елитната германска лига.

В същото време треньорът на "Щутгарт" Ралф Рангник отрече за някакъв конфликт с плеймейкъра Красимир Балъков и евентуалното му преминаване в "Арис". "През последните дни водих много разговори с Балъков, нашите отношения са напълно нормални и съм убеден, че ще останат такива през целия сезон", заяви Рангник.
495
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД