:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 558
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"МВР-Горещо"

ще се казва

новата емисия,



която БТА и пресцентърът на МВР стартират съвместно от понеделник. Всяка сутрин в емисията ще бъде публикувана информация за извършените и разкрити престъпления през изминалото денонощие. На специален линк в сайта на агенцията - http://www.bta.bg, новините по темата ще бъдат с безплатен достъп. В емисията "Оригинални текстове", както и досега, ще бъдат помествани пълните текстове на бюлетините на МВР. Целта на инициативата е да съдейства за своевременното информиране на обществото и медиите за действията на МВР в борбата с престъпността, се казва в съобщението.



Петима

тийнейджъри

са пребили



16-годишен ученик в една от класните стаи на Техникума по автотранспорт "Гоце Делчев" в Пловдив, съобщи РДВР. Побоят е станал в началото на четвъртия учебен час. Петимата нахлули в един от кабинетите на училището и започнали да бият и ритат момчето. Неговите съученици и учителят му почти не успели да го защитят. Битият е бил откаран в болница с лека телесна повреда. Същия ден момчето се скарало със съученик, който повикал четирима приятели, за да си отмъсти.



Измами

с трудови

книжки



засече полицията в Силистра. Задържан е 54-годишен местен жител, в чието жилище са намерени голямо количество фалшиви документи, сред които трудови книжки, удостоверения за пенсиониране, трудов стаж, здравно осигуряване, детски надбавки. Мъжът имал достъп до счетоводните документи на фирми и без знанието на работодателя вписвал в тях клиентите си като редовно назначени. Така те трупали фиктивен стаж за пенсия или получавали пари за майчинство. С неистински документи измамникът уредил друг клиент с банков кредит. 55 са разкритите документни престъпления от началото на годината.
4
1270
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
05 Ноември 2005 09:45
Само не разбрах Венета Райкова ли ще бъде водеща на "МВР-Горещо".
05 Ноември 2005 11:42
"МВР-Горещо" - успех с начинаниетощ
Дано им вдигнат малко рейтинга
05 Ноември 2005 15:39
Хе-хе , да им дигне рейтинга . Тази работа ако ставаше с откриване на горещ телефон , правим по един такъв там , където някой не работи както трябва и всичко става ОК . Каква ще е ползата от това начинание , когато при убийството на поредния банкер никой не пожела да свидетелства , с изключение на двама балъци .Дааа , добре щеше да бъде , ако тази работа ст5авше с горещи телефони.
06 Ноември 2005 00:43
МВР - Студено ще се окаже разкриваемостта на престъпленията.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД