:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 406
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Военно оборудване от Газа

 
започна да изнася израелската армия от базата си Неве Декалим, предаде вчера Ройтерс. Премиерът на Израел Ариел Шарон планира да евакуира това лято всичките 21 еврейски селища в Ивицата Газа и четири на Западния бряг, съгласно плана за едностранно изтегляне от палестинските територии. Днес Шарон ще се срещне с палестинския премиер Ахмед Корая.



Амнистия по случай 9 май



обяви руската Дума по повод 60-годишнината от победата над нацизма за осъдени участници във войната 1941-1945 година, предаде ИТАР-ТАСС. Амнистията се отнася за осъдени ветерани от войната, за лица, които най-малко 6 месеца са работили в неокупираната част на СССР по време на войната, за жители на Ленинград по време на блокадата, за бивши концлагеристи, а също и за военни кореспонденти.



Еквадор обяви извънредно положение



заради риск от сблъсъци между привърженици и опоненти на президента Лусио Гутиерес, предаде ИТАР-ТАСС. В столицата Кито от провинцията пристигнаха 15 000 поддръжници на президента по призив на индианските организации в страната, които се обявиха в негова подкрепа.



5,1 милиона души в Индия



са заразени с вируса на СПИН, заяви изпълнителният директор на Световния фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария Ришар Феашем, цитиран от АФП. Епидемията в Индия се разраства много бързо, а основната причина за това са безразборните хетеросексуални контакти.
7
492
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
7
 Видими 
21 Април 2005 02:24
Интересно, при следващото изтегляне от ''палестинските''територий, къде ще ''евакуират''населението на еврейските селища построени в/у тях-Ерусалим, Тел-Авив, Бней-Брак и пр.?Най-вероятно в морето, което впрочем е напълно справедливо, спрямо народ избиращ за управници човекоподобни като изродът поместен под заглавието или пък психически нездрави личности като предшествениците му Бегин и Рабин.

כ ה נ א צ ד ק
21 Април 2005 05:30
Нева дека Лим
казвам ти сине сещаи се снахо
21 Април 2005 05:33
мила ке давен
21 Април 2005 09:48
Чифутите да се измитат с bag and baggage от окупираните земи и да спрат да предизвикват света, че нормите на международното право не важат за тях.
21 Април 2005 10:00
Защо амнистия? Трябва пълно реабилитиране на честните, участвали във войната.
21 Април 2005 13:50
съвсем нормално е да се изнесат евреите от газа-та това са си съвсем законни палестински тертории и изобщо израелците нямат никакви права са претенции относно земята тъй като изканията им се базират на библията и на отдавна изтребени предшественици!!! по сущата логика даи и ние да си искаме Солун и Одрин че и да се качим до северна Добруджа
21 Април 2005 16:08
Като ще дават амнистя да дадат и на воиниците на генерал Власов - те поне са били антикомунисти.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД