:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

3 жалби

срещу рефери отхвърли съдийската комисия вчера. Не са приети протестите на "Светкавица" и "Рилски спортист" срещу Ахмед Ахмед за мачовете съответно с "Вихрен" и "Академик". Не е приет и протестът на "Поморие" срещу Георги Игнатов от срещата с "Конелиано". Макар Галин Москалев да е наказан до 30 април, жалбата на "Славия" след 2:2 с "Литекс" е отхвърлена.



"Динамо" (К)

ще опита да продаде Георги Пеев след края на украинското първенство, прогнозира пред БТА мениджърът Мирчо Димитров, който е и селекционер на киевчани. Според Димитров бившият национал допуснал няколко грешки в отношенията си в тима и затова от 6 март е твърдо в дублиращия състав без шанс да се върне в първия тим. Пеев можело и да бъде преотстъпен заради високата си цена, но това няма да е в украински или български отбор.



Стилиян Петров

призова ръководството на "Селтик" да отпусне средства за качествена лятна селекция. "Иска ми се мениджърът Мартин О'Нийл да може да закупи, когото иска", каза още Петров пред "Ивнинг стандарт" и допълни, че всички в отбора се надяват Крайг Белами да остане в тима с постоянен договор.



Юношите

на ЦСКА (ст. възраст) ще участват на турнир в Германия от 22 май. Ще участват 4 немски отбора и още 3 чужди освен младите "армейци". Срещите ще се играят в 3 града в областта Вестфалия.



"Добруджа"

тренира едва с половин отбор пълноценни играчи. С пресни травми са вратарят Карамфил Илчев, Господин Господинов, Симеон Симеонов, Георги Кичуков и Атанас Димов. Отделно Венцеслав Желев и Младен Димитров са аут до края на сезона.



"Миньор" (Пк)

се класира и на теория за "Б" група. Това стана след погром с 4:0 над "Велбъдж 1919" (Кюстендил) вчера в 24-ия кръг на Югозападна "В" група. Перничани нямат загуба този сезон и са начело със 74 т.
375
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД