:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 326
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ераносян засекрети "Локо" (Пд)

Методи Стойнев преподписа договора си с "черно-белите"
Снимка: БТА
Отборът на "Локо" (Пд) ще остане недостъпен за медиите до гостуването на "Литекс". Треньорът Едуард Ераносян обяви вчерашната тренировка в Пловдив за закрита, а днес следобед тимът ще има занимание най-вероятно в Севлиево. Именно там шампионите ще преспят преди дербито.

"Настроението при нас е положително, гледаме напред. При благоприятен резултат за нас до голяма степен ще сме победители в борбата за бронзовите медали", обяви Ераносян. Той обясни още, че не се е срещал със собственика на клуба Георги Илиев, а само се е чул с него по телефона. Ераносян отговори и на слуховете, че ще бъде сменен от Христо Бонев или Велислав Вуцов: "От ръководството не са ме уведомявали, че ще имам нов помощник".

Нападателят Методи Стойнев се е отказал от трансфер в Китай и вече е подписал нов договор с "Локо". Той ще играе срещу "Литекс" с лонгета на дясната ръка, тъй като има счупен пръст. Сърбинът Иван Кризманич трябва днес да отговори дали ще преподпише с пловдивчани.

Възстановени от травми пък са Кирил Котев, Недялко Хубенов и Явор Въндев. Само вратарят Васил Камбуров още лекува разтежение и ще пропусне мача.
328
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД